Bramslev Bakker Camping

fred og ro og utrolig smuk natur

En ting er sikkert - der er utroligt hyggeligt på Bramslev Bakker Camping. Det er på ingen måder en "tivoli-plads" men retter sig mod de campister som elsker den fri natur og ro i lange baner. Og da det er ting vi sætter meget højt, så er det på ingen måde sidste gang vi har besøgt Bramslev Bakker Camping.
Toilet og badeforhold var meget velholdte og brusebad var uden egenbetaling. Det varme mad kunne bestilles på restauranten ved pladsen og vi nød til fulde "Bramslev Gryden" - mums det smagte godt :) og var endda ikke særligt dyrt.

Pladsen er utroligt smukt placeret ved Mariager Fjord med en udsigt som man næsten taber vejret, det er muligt at gå nogle meget spændende ture i området, både med og uden hund, dog skal vovsen altid være i snor, da der er fritgående får i området... men smukt, det er der... og at sidde på bænken udenfor pladsen og "bare kigge" ud over fjorden, burde næsten læge ordineres til den mest stressede campist :)

Campingpladsen ligger højt med en fabelagtig udsigt over Mariager Fjord og området byder på rige muligheder for gode vandreture i området. Det er ydermere muligt at gå ind til Hobro langs fjorden.


Vi var ikke på pladsen for at fare rundt med kameraet, for der var ikke så meget at fare rundt efter... Bramslev Bakker Camping er en Back To Nature samarbejdsplads og det kan man godt forstå... Området, naturen og det rolige tempo gjorde den til en favorit i vores lille vituelle notesbag. Campingfatter var noget af det rareste og flinkeste vi endnu har mødt og han kunne i egen person sagtens hive op til flere smileys hjem, han sørger særdeles godt for sine gæster, både ved at bevæge sig rundt på pladsen og ved sin hjælpsomhed.