CampOne-Ajstrup-Strand
Vi nød turen sammen med vores venner, Gitte & Jørgen, for ikke nok med at campingpladsen virkelig var en plads med styr på sagerne i denne tid mod Corona, så blev vi også begunstiget med et brag af et forårsvejr!
CampOne-Ajstrup-Strand
CampOne-Ajstrup-Strand
Der var en del vejarbejde inde i Malling, så det var ikke lige til venstre-benet at køre det sidste stykke vej ned til Ajstrup Strand og campingpladsen, men vi fandt da vej og kom før vores venner, Gitte & Jørgen.
Vi gik en tur på pladsen for at finde et godt sted og slå lejr og det blev til et brag af en påske - sammen og hver for sig i så skønt et vejr!
CampOne-Ajstrup-Strand
Vi hjælpes helt på plads af Campingfatter Jesper,  da der ikke var så meget saft og kraft på batteriet efter en lang vinters in-aktivitet, som vi havde håbet på.
TAK TIL HEIDI & JESPER!

Både Heidi og Jesper, skal have nogle store roser med på vejen for deres hjælpsomhed, venlighed og indsats for at holde pladsen "kørende" i en tid med Corona i luften, med dertil hørende ekstra besværligheder og anderledes ageren.


hundevenlig-campingplads Grunden til mit poteaftryk på denne beretning om CampOne Ajstrup Strand er fordi jeg syntes det virkelig er en hundevenlig plads.

Misforstå mig nu ikke! Der stod ikke hunde og gøede dagen lang og der lå ikke hundelorte spredt rundt på pladsen, men der er skønne muligheder for vidunderlige lufteture med sin hund/e lige uden for pladsen og ikke mindst i området omkring. Stranden og Norsminde var et hit hos Asta og hun fik i den grad snuset sig igennem de daglige nyheder! Hvem behøver så internettet tændt på sin mobil telefon?
Camping-med-hundAsta hygger sig både ind- og ude, når vi er på camping - men specielt i den nu overståede påske, var vi alle meget udenfor. Vi var jo i den grad begunstiget af et så dejligt forårsvejr :)
Ajstrup-StrandDet kan slet ikke beskrives med ord hvor skønt det var at gå morgentur med Asta på stranden.
Asta er ellers ingen "strandløve", og hun hader vand, men det stille smukke vejr, fik hende helt til at glemme "det der farlige blå noget" og så blev der ellers læst nyheder og niflet rundt, mens jeg bare nød at være på den smukke strand og ikke stadig være muret inde hjemme hvor vi bor. Det var simpelthen "manna for sjæl og krop" efter en lang, kedelig og våd vinter!


Campingliv-CampOne-Ajstrup-Strand
Et af vores seneste tilkøb, er et smart, let og meget handy opbevaringstelt, som vi bruger både til min el-cykel og vores Campingaz grill.
Det vejer meget lidt, er nemt at stille op, og med nogle solide pløkker i jorden, holder det sig helt som det skal, selv i kraftigt blæsevejr. Købt for 40 Euro hos Obelink.
Bo-Camp-cykelteltBo-Camp-cykeltelt-fra-Obelink
CAMPINGAZ

                                    Senere på dagen blev der lavet pandekager :)

CampOne-Ajstrup-Strand
Kai's MC blev hentet til Ajstrup og så fik han også kørt nogle gode ture i det skønne vejr
CampingazCampingaz Campingaz
OM CAMPINGPLADSEN FACILITETER
CampOne-Ajstrup-Strand
En del billeder er taget ved et Åbent Hus arrangement i februar 2019, da de fotograferede faciliteter var lukket ned i påsken 2020.
CampOne-Ajstrup-Strand
Der var på ingen måde fyldt op på pladsen i påsken, men de fastliggere og kørende campister som var på pladsen, nød det vist lige så meget som vi, og Asta fik lov til at løbe sin farmand i møde når der blev hentet vand.
CampOne_Ajstrup_Strand_påsken_2020

En ny overdækket pool på Ajstrup! (på vej....)

Der sker store forandringer på CampOne Ajstrup Strand. Man er ved at anlægge en helt ny overdækket pool, som nok skal vække begejstring hos fremtidens gæster!

Ved Åbent Hus arrangementet i februar 2020, var man allerede godt i gang og de påsken kunne man se yderligere fremskridt i arbejdet...
CampOne Ajstrup StrandArbejdet skrider frem og det er planen at hele entreprisen skal stå klar til indvielse til pinsen 2020.
CampOne-Ajstrup-Strand
 med vennerne til åbent hus i
                   2019På en regnfuld dag i februar 2019, var vi til Åbent Hus i Ajstrup første gang sammen med vores venner, Gitte & Jørgen og en del billeder herunder stammer fra den dag, da alting var åbent og tilgængeligt.

Det var jo pga Corona, ikke tilfældet da vi besøgte campingpladsen i Påsken 2020, men fair nok - vi led ingen nød og tog vores forholdsregler for at passe på os selv, vores omgivelser OG ikke mindst, vores med-campisterr.
CampOne-Ajstrup-Strand  CampOne-Ajstrup-Strand

CampOne-Ajstrup-Strand

CampOne-Ajstrup-Strand

CampOne-Ajstrup-StrandDer ER bare velordnede forhold på en CampOne plads, både inde og ude....

DE SMUKKE OMGIVELSER - TÆT PÅ OG LIDT LÆNGERE VÆK
Norsminde_Fjord          Ajstrup Strand & Norsminde:
Norsminde-Fjord

Norsminde-FjordNorsminde-Fiskehus
Alrø_Horsens_Fjord                  Alrø i Horsens Fjord:
Der var mange som havde benyttet det gode vejr til at besøge Alrø.
Selv om jeg er campist af hjertet, så kan det dog være voldsomt med flere autocampere samlet på så lille en p-plads. De både fylder og vil helst holde med udsigt, for dermed at tage ret meget udsigt fra andre gæster!
Alrø_Horsens_FjordAlrø_Horsens_Fjord