CampOne-Holbæk-Fjord

CampOne_Holbæk_Fjord"De nætter findes, hvor man ikke har lyst til at gå til ro, når man er på camping."
Campingliv_på_CampOne-Holbæk-FjordSommeren bankede for alvor på under opholdet på Holbæk Fjord og det resulterede da også i lidt torden ind imellem.
CampOne-Holbæk-Fjord
 CampOne-Holbæk-Fjord
                     En campingplads med mange muligheder
CampOne-Holbæk-Fjord
Jeg kan godt lide at gå en "plads-tur" , men jeg undrede mig lidt over hvor besværligt det var. De forskellige "lommer" på pladsen var lukket af i enderne, så man skulle gå samme vej tilbage. Et er at biler ikke sådan kan køre rundt på pladsen, men som gående, savnede jeg den mulighed.
om campingpladsens faciliteter
CampOne-Holbæk-FjordCampOne-Holbæk-Fjord I receptionen var der god information og hjælp at hente - og tak for det!

ved-munkholmbroenSommeren var i det høje gear, da jeg besøgte CampOne Holbæk Fjord og det satte da ekstra farve på et ellers, på alle måder, skønt ophold.

CampOne-Holbæk-Fjord Den Grå Jaco, Rita, satte ekstra kolorit på campingpladsen og den smukke fugl var en velopdragen en af slagsen og jeg fik heldigvis lov til at tage nogle billeder af hende...

Området omkring Holbæk Fjord og Iseforden og Odsherred, er fyldt med mulige naturoplevelser og fra CampOne Holbæk Fjord, cykler man nemt langs vandet, ind til byen. Man kan også snupep bus 502 lige uden for pladsen.
Camp-One-Holbæk-Fjord
EN BLOMST FOR NATUREN
Naturen omkring campingpladsen er SÅ flot - derfor denne Marguerite.
CampOne-Holbæk-FjordEt par minutters gang og så er man ved kanten af Holbæk Fjord, med udsigt til Orø. En ting jeg bemærkede ved pladsen, var den fred og ro der var, ikke mindst i omgivelserne.
Holbæk_Fjord_Orø_færgen
Holbæk_Fjord"En mild og solrig morgen tur med hunden er manna for sjælen..." og så kan være heldig at få nogle gode billeder med hjem.

HolbækHolbæk har meget at byde på. Det er ikke en by man hører nævnt så ofte, på det store turistkort, men det syntes jeg er synd og skam. Holbæk er porten til Odherrred og det er nemt at tage til København, enten i bil eller med toget... Orø er bestemt også en mulighed. Turen med den lille færge fra byen tager ca. 25 minutter.

 Camp-One-Holbæk-FjordCampOne-Holbæk-Fjord
FOR DE VANDGLADE

Et af de store trækplastre på Holbæk Fjord er swimming-poolen og så koster det ikke penge at benytte den! Jeg var ikke selv i tur i "pølen". Personligt er jeg ikke vild med den slags. Jeg er derimod vild med at komme snuppe en tur i saltvand eller ferskvand i en sø.

FOR DEM MED MASSER AF ENERGI

Legepladsen bliver flittigt brugt og ungerne kan lege mens far og mor laver mad eller vasker op i fælleskøkkenet...
 Camp-One-Holbæk-Fjord
PÅ TUR VED VANDET
Har man lyst til enten at cykle eller gå ind til Holbæk, kan man vælge den sceniske rute langs vandet og er man på gå-ben, kan man tage bussen tilbage igen  Det er Linie 502, som holder lige udenfor campingpladsen.
Holbæk-Fjordved-CampOne-Holbæk-FjordPå en vindstille solrig tidlig morgen med hunden, bobler man næsten over i så skønne omgivelser og jeg ærgrede mig over at jeg ikke lige havde tænkt på at tage lidt kaffe og vand med - og så bare "slå rod" i længere tid og nyde omgivelserne..
Holbæk-fjord-ved-CampOneHolbæk

Når man har været en tur ude på molen og har nydt den meget smukke udsigt, kan man vælge at tage stien videre ind til byen langs vandet...


   Camp-One-Holbæk-Fjord-pladsplan

  MULIGHEDER FOR CAMPING KLUBBER
Afholdelse af klub arrangementer er helt ideelle på CampOne Holbæk Fjord.
CampOne_Holbæk_Fjord
CampOne_Holbæk_Fjord
Et rigtig godt køkken og et lokale med plads til en betydeligt antal personer...
CampOne-Holbæk-FjordGanske ideelt for afholdelse af camping arrangementer hos de danske mærke klubber...

FÆLLESKØKKEN
CampOne-Holbæk-Fjord
CampOne-Holbæk-FjordCampOne-Holbæk-Fjord

BAD & TOILETTER
CampOne-Holbæk-Fjord
CampOne-Holbæk-FjordPæne og velholdte toiletter og baderum, men jeg var ikke så glad for bruserne. Jeg savnede hånd brusere og jeg savnede  selv at kunne bestemme styrken på vandet og temperaturen. En tur under bruseren var unden egen betaling, men der ville jeg personligt hellere betale mig fra selv at kunne bestemme varmegrader og vandtryk...

"Asta og jeg nød vores dage på CampOne Holbæk Fjord, alt imens at Kai var på MC tur i Tyskland, men det gik op for mig hvor godt at manden i huset "fylder" når vi er på camping :) Glæden ved turen var ikke helt den samme og det syntes "bette Asta" heller ikke. Hun savnede sin farmand "  :)

Når dette så er sagt, så skal der falde mange rosende ord fra mig til pladsen og de naboer jeg havde. Hyggelig plads og dejlige naboer - TAK FOR DET!

CampOne-Holbæk-Fjord

CampOne-Holbæk-Fjord
Mens jeg besøgte pladsen, fik man sat et nyt skilt op, men jeg havde nok valgt at sætte skiltet i modsatte side af indkørslen. Det var nok et spørgsmål om den allerede lagte strømføring.

90% af trafikken til pladsen kommer oppe fra Munkholmvej, og derfor ville skiltet være mere synligt i venstre side af indkørslen.