I weekenden efter pinseferien - 24-26. Maj 2013 tog vi til DCU Mols Camping ved Ebeltoft.

Vi deltog i LMC-T.E.C. Klub Danmark's weekend-arrangement med tilhørende generalforsamling og det blev en rigtig god oplevelse, både sammen med klubben.og som campist på campingpladsen.

DCU-Mols_Camping

DCU Camping Mols er utroligt flot anlagt og er, med lidt god vilje, i gå eller cykle afstand til byen.

Mona og Asta rundede ihvertfald lørdag eftermiddag stranden og den anden af campingpladserne i Ebeltoft (Ebeltoft Strand Camping), på en god luftetur.

Hånden på hjertet? Så var det ikke det mest imødekommende værtspar vi har mødt på en dansk campingplads.

Jeg kunne ikke finde en krog til at sætte Asta ved og ville bære hende på armen ind i butikken, da jeg skulle betale for opholdet, men blev prompte smidt ud igen og blev fulgt helt hen til "krogene" som var placeret lige op af tilkørslen og længst væk var butikken. 

Der skulle Asta absolut ikke bindes af, så hun fik besked på at sætte sig ved indgangsdøren med snoren liggende ved siden af sig - OG DER BLEV HUN - til stor forundring for campingfatter. I butikken var der ikke andre gæster. Vores hund ville end ikke have rørt gulvet, på min arm.... hun ville ikke have pillet ved varerne, ej heller ville hun have moslet rundt i hele butikken for at skulle "se det hele"... oki regler er jo regler, men der var til stor irritation for mig...

På billedet herover ses vores nye 400 cm Shadow på campingvognen og "opgraderingen" fra 360 cm til de 400 var meget mærkbar, trods de kun 40 cm's forskel.DCU Mols Camping er meget smukt anlagt og det er virkeligt muligt at finde spændende og hyggelige pletter til sit ophold på pladsen.


Hytterne på DCU Mols Camping kommer i flere størrelser, men hvad enten det er en stor eller lille hytte, så er de utroligt smukt anlagt og oser af stemning og hygge.


PLADSENS FACILITETER...

DCU MOLS CAMPING MED ET FORMÅL...

Vi var sammen med LMC-T.E.C. Klub Danmark på weekendtur på Mols Camping, hvor klubben også afholdte sin generalforsamling og vi hyggede os rigtigt meget sammen med de andre deltagere.

En ting som undrede mig ved campingpladsen, var at vi på intet tidspunkt mødte nogen af værtsparret "rundt på cykel", for at tjekke tingenes tilstand, hvilket vi meget ofte før har gjort, på campingpladser i både ind- og udland.

CAMPINGHYTTER MED CHARME...Mols Camping's butik var meget velassorteret, også med smukke pynteting, som man måske gerne ville have med hjem, som et minde fra pladsen.

Swimmingpoolen var der ikke gang i, men der var også et større byggeri i gang i forbindelse med anlægget, for at give bedre rensning af vandet... Legepladsen, som var sponseret af Isabella Fonden, var der dog rigtig gang i og pladsens yngste campister hyggede sig gevaldigt...

Ved indkørslen til campingpladsen var der anlagt en grillplads med tilhørende telt, så man kan skærmes af for vejr og vind og det var rigtig flot... og skabte gode rammer for en hyggelig fælles grillaften på pladsen. Der var også mulighed for et parti skak og det blev faktisk brugt til et rigtigt skakspil, så det var ikke kun "legetøj".

Herover: køkken og vaskerum i bygningen ved ind- og udkørsel til pladsen.


En overordentlig smart ting, som vi ikke har set før på nogen anden campingplads overhovedet, var en indbygget sanitets-spand.... Super hygieinisk løsning som bør roses... Tillige var der afløb lige under toiletterne. Skulle uheldet have være ude, var det nemt at få rengjort toilettet. Flot, flot...

Vi sagde farvel til DCU Mols Camping efter en dejlig weekend, hvor vejrguderne heldigvis endnu engang ikke fik ret i deres forudsigelser.