Campingpladsen ligger i Odense forstaden Hjallelse, men Odense er og bliver HC Andersens by.

Med Hunderupskoven i baghaven og kun 10 min. fra Den Fynske Landsby og 4 km fra bymidten ligger campingpladsen godt for en masse oplevelser.

Campingliv-i-Odense
Campingliv-i-Odense

Vores ophold på DCU Odense City Camp foregik sammen med LMC-TEC Klub Danmark, hvor vi havde blandt andet afholdte general forsamling og var til rundvisning på TV2

DCU-Odense-City-Camp

Vi går altid en tur rundt på pladsen og i Odense var det ikke anderledes.

Vi kan godt lide at se andres vogne og ganske ofte bliver vi inspireret af hvad vi "så'en går og kigger". Blandt andet fik vi øje på et Kampa luft-fortelt og de er altså smarte!

Odense-City-Camp
DCU-Odense-City-Camp
om campingpladsens faciliteter
En veldrevet plads i Odense forstaden Hjallelse med omkring 4 km ind til bymidten og 2 km til E20 samt bus holdeplads lige uden for campingpladsen.
Odense-Camping
DCU-Odense-City-Camp
DCU-Odense-City-Camp
DCU-Odense-City-Camp
Hytter i flere størrelser, fælles lokale som kan inddeles til to samt toiletter og brusere der fungerede. Dog oplevede jeg på flere toiletter at der IKKE var noget toilet papir, noget jeg altid tjekker INDEN jeg "sætter mig på tønden" :)
DCU-Odense-City-Camp
DCU-Odense-City-CampDCU_Odense-City-Camp

TV2-rundvisning

Der er på alle måder en verden til forskel mellem det høj-teknologiske TV2 og Den Fynske Landsby, men det er steder du kan opleve, såfremt du får lyst til at tage en tur til DCU Odense City Camp.

Det er nemt at cykle rundt i Odense, da byen er rig på gode velholdte cykelstier, men ellers stopper der flere buslinier lige udenfor campingpladsen.

Inden for ganske kort afstand findes bl.a. en Daglibrugs, fakta, Rema 1000 og Rosengårdscentret samt en rigtig god Bager (taler af erfaring).

Den-Fynske-Landsby