Frydenstrand CampingI Campingliv på Facebook  har der været flere opslag i gruppen om Frydenstrand Camping og disse opslag skabte interessen for at besøge netop den campingplads ved indsejlingen til Limfjorden ude fra Kattegat. Det er virkelig en campingplads som fortjener et gen-visit :)

Frydenstrand Camping
Frydenstrand Camping -
                   Panorama
Det giver altid en lidt forvredet billede når man forsøger sig med et panorama billede, men det illustrerer nu alligevel meget godt Frydenstrands unikke belliggenhed ud til Limfjorden.

Det blev til en weekend-tur sammen med nogle venner fra det nordjyske, Dorthe & Thomas med deres to gravhunde, Frida og Frederik.
Frydenstrand Camping
Det var på forhånd et stort ønske at kunne få billeder med fra Frydenstrand når de store flydende luksus hoteller sejlede forbi campingpladsen, men vi er i en tid med det corona, og derfor skulle jeg ikke gøre med nogen forhåbninger om at se nogle krydstogtskibe sejle til og fra Aalborg.

Dog havde jeg forinden været forbi Aalborg havns hjemmeside for at tjekke anløbs kalenderen for coaster og anden skibstrafik, for et billede af de tæt-sejlende skibe var stadig på ønskelisten.
Frydenstrand Camping Frydenstrand Camping
Som en ekstra krølle på halen, lykkedes det også at få nogle billeder med hjem af en transport af sænkekasser til hav-vindmøller - det er ikke ofte at den mulighed byder sig og Kai arbejder jo for Vestas - som også fremstiller hav-vindmøller.
Solopgangen ved Frydenstrand
                   Camping
Det blev turen hvor vi for første gang skulle prøve vores nye fortelt, som vi har købt hos Campingudstyr.dk.
Frydenstrand Camping Westfield Dorado Air Pro 400.
Campingliv på Frydenstrand
                   Camping Et telt som vi har lært at kende gennem nogle af vores andre venner, Gitte & Jørgen fra Vejle, som allerede har erhvervet sig sådan et telt, og samme sted fra.
                             
                                PÅ FUGLE-KIG SØNDEN FOR NORDENFJORDS

SivsangerDe som kender mig, kender også til min store interesse for at fotografere og specielt min passion for at fotografere fugle og jeg fik da også nogle gode billeder med hjem. Frydenstrand Camping Fiskehejre ved Frydenstrand
                   Camping
OM CAMPINGPLADSENS FACILITETER
Frydenstrand Camping
Legepladsen var, pga. Corona, lukket for brug, men så var det jo godt at naturen på og omkring pladsen, selv skabte muligheder for aktiviteter.
Frydenstrand Camping
Frydenstrand CampingFælleskøkkenet var meget benyttet, både til madlavning og opvasken bagefter...

Frydenstrand CampingDer var flere muligheder for indendørs fællesskab og hygge på Frydenstrand Camping og det var oghså uligt at låne en bod med hen i campingvognen.
Frydenstrand Camping"Krostuen" var også rigtig hyggelig, hvor det eventuelt ville være muligt at at klubber kan samles til lidt fællesskab og her er det også muligt at spise sin mad, som er fremstillet i fælleskøkkenet, som dog er i en anden bygning tæt ved.


 Frydenstrand Camping                               De allermindste kunne også "få dyppet numsen" :)
 Frydenstrand Camping          Det var virkelig nogle behagelige bruserum uden selvbetaling, på Frydenstrand...