Gals Klint Camping ligger lige ud til Lillebælt med udsigt til Jylland og begge Lillebæltsbroer og der er livlig trafik i bæltet, så der er hele tiden noget at se på ude på vandet.


Det er et betagende syn at køre ned mod campingpladsen og jo nærmere man kommer, jo mere ser man Lillebælts blå bølger.Galsklint Camping

FØRSTE BESØG I 2010

Vi har besøgt Galsklint Camping flere gange og vi syntes at det, bl.a på grund af den særegne placering ud til Lillebælt, er en rigtig behagelig campingplads at besøge.
  Galsklint Camping 2010


Galsklint Camping 2010

Gals_Klint_Camping

Legepladsen, hytter og toiletbygninger var holdt i stilen - bjælkehytte-stilen og det så godt ud og virkede ganske naturligt

Der var nogle ting som var til gene på Galsklint, blandt andet skulle man have nøglekort til ALT, selv for at komme ind i fælleskøkkenet og det var lidt for meget som alting var låst inde, men man havde nok følt at det var nødvendigt.

Man skulle låse sig ud og ind for at komme igennem lågerne til og fra stranden og det kunne måske virke fornuftigt, hvis det ikke det ikke havde været for den døgnåbne indkørsel fra stranden til pladsen, så de campister som havde deres både med, nemt kunne komme ned til vandet med dem... Det var på ingen måder logisk.


Lillebæltherover: 2015

Galsklint-Camping

Oppe ved landevejen fra den gamle Lillebæltsbro ligger der et, i området, meget berømt Is-hus og en af aftenerne var vi deroppe sammen med nogle venner som kom på besøg. Jeg (Mona) har været der mange gange før, fra den tid jeg boede i Egtved, der var det et yndet sted at køre hen med hundene og lufte dem i skovene, så derfor vidste jeg at man ikke skal være høj i hatten over for størrelsen på deres "Gammel-daws is", de store, ER store, meget store..så jeg advarede Kai på forhånd :)

En formiddag kørte vi en tur ind til Middelfart og traskede rundt ved havnen i fantastisk solskinsvejr og så er Lillebælt meget fascinerende. Vi kørte også en tur til Fredericia og gik en tur rundt i gågaderne, hvor vi fandt en god fortorvcafé og fik os en kold fadøl, mens Asta måtte nøjes med en skål med vand, men det var hun fint tilfreds med og lå roligt under bordet og kiggede på livet omkring hende...

Ved campingpladsen er der anlagt en naturpark hvor man også man se en mindelund over nogle piloter som blev skudt ned over området under 2. verdenskrig. Den skulle vi se og pludselig stod der et rådyr ikke langt fra os og Kai var ikke sen til at få kameraet op af lommen.


Det er blevet en tradition at vi mødes med familien fra Sjælland en gang om året på Gals Klint Camping.

Der er ikke så langt dertil fra Kalundborg, så nu mødes til en god frokost med "havudsigt".herover: 2010