Gals Klint Camping ligger lige ud til Lillebælt med udsigt til Jylland og begge Lillebæltsbroer og der er livlig trafik i bæltet, så der er hele tiden noget at se på ude på vandet.


Det er et betagende syn at køre ned mod campingpladsen og jo nærmere man kommer, jo mere ser man Lillebælts blå bølger.
FØRSTE BESØG I 2010

På vej fra Randers til Galsklint Camping ved Middelfart, skulle vi lige forbi Skanderborg, hvor vi havde en aftale med en sælger af et fotostativ, men vi fandt hurtigt adressen og betalt pengene og fandt hurtigt ud på E45 igen. Vi ankom ved 14 tiden og gik os en tur på pladsen for at finde et godt sted at stille vores campingvogn. En af Mona's veninder gennem mange år, Susanne, kom på besøg... Det var rigtig hyggeligt.. :)

Vi fandt en plads, godt nok bagved en Autocamper, men vores tanke var at de nok skulle videre dagen efter og vores fejl var at vi ikke gik hen og spurgte dem, for de flyttede sig ikke en centimenter i den tid vi var der og vores udsigt var deres Autocamper. 

Når vi så gik ned på stranden mødte der os tit ganske interessante ting, såsom disse smukke gamle sejlskibe.


Galsklint Camping er en utroligt smukt beliggende campingplads lige ud til Lillebælt, hvor der på alle tider af døgnet er noget at se på, for det er et af de travleste farvande i Danmark. Mona havde sin cykel med og det var ganske vindunderligt at cykle rundt i området og det bestyrkede os i at vi i fremtiden skal have cykler med når det er muligt.


Legepladsen, hytter og toiletbygninger var holdt i stilen - bjælkehytte-stilen og det så godt ud og virkede ganske naturligt

Der var nogle ting som var til gene på Galsklint, blandt andet skulle man have nøglekort til ALT, selv for at komme ind i fælleskøkkenet og det var lidt for meget som alting var låst inde, men man havde nok følt at det var nødvendigt.

Man skulle låse sig ud og ind for at komme igennem lågerne til og fra stranden og det kunne måske virke fornuftigt, hvis det ikke det ikke havde været for den døgnåbne indkørsel fra stranden til pladsen, så de campister som havde deres både med, nemt kunne komme ned til vandet med dem... Det var på ingen måder logisk.
Asta forstod vigtigheden i at holde et vågent øje med COBB grillen.


Oppe ved landevejen fra den gamle Lillebæltsbro ligger der et, i området, meget berømt Is-hus og en af aftenerne var vi deroppe sammen med nogle venner som kom på besøg. Jeg (Mona) har været der mange gange før, fra den tid jeg boede i Egtved, der var det et yndet sted at køre hen med hundene og lufte dem i skovene, så derfor vidste jeg at man ikke skal være høj i hatten over for størrelsen på deres "Gammel-daws is", de store, ER store, meget store..så jeg advarede Kai på forhånd :)


En formiddag kørte vi en tur ind til Middelfart og traskede rundt ved havnen i fantastisk solskinsvejr og så er Lillebælt meget fascinerende. Vi kørte også en tur til Fredericia og gik en tur rundt i gågaderne, hvor vi fandt en god fortorvcafé og fik os en kold fadøl, mens Asta måtte nøjes med en skål med vand, men det var hun fint tilfreds med og lå roligt under bordet og kiggede på livet omkring hende...

Ved campingpladsen er der anlagt en naturpark hvor man også man se en mindelund over nogle piloter som blev skudt ned over området under 2. verdenskrig. Den skulle vi se og pludselig stod der et rådyr ikke langt fra os og Kai var ikke sen til at få kameraet op af lommen.
Det er blevet en tradition at vi mødes med familien fra Sjælland en gang om året på Gals Klint Camping.

Der er ikke så langt dertil fra Kalundborg, så nu mødes til en god frokost med "havudsigt".
Billedet th. er fra 2017

Galsklint-Camping