Vi ville tidligere på året have besøgt Hvalpsund Camping, men disse planer blev ændret - men pladsen blev bestemt ikke lagt i glemmebogen og godt det samme, for det blev en rigtig god oplevelse i weekenden 6-8. September, på en rigtig hyggelig campingplads og det endda på første tur med vores nye campingvogn - en Adria action 361 LH, en spritny årg. 2014.


Ved ankomsten til Hvalpsund Camping, blev vi mødt af en særdels venlig campingfatter, som fik skrevet os ind og så blev vi sluppet fri på egen hånd, for at finde det sted vi helst ville bo og det var ikke svært, når muligheden for havudsigt i 1. parket var mulig.

I butikken kunne man blandt andet bestille frisk bagt morgenbrød... hvilket vi benyttede os af både lørdag og søndag..På Hvalpsund Camping har de et rigtig godt fællesareal blandt andet med nogle meget store grills til fællesarrangementer og et flot og særdeles brugbart fælleskøkken og på samme plads er der adgang til pladsens smukke swimmingpool.

Minigolfbanen virkede særdeles interessant og velholdt, men i denne omgang fik vi os ikke en intern dyst, men måske en anden gang??

Adgangen og tilkørselsvejene på Hvalpsund Camping er nemme og gode og det er nemt at komme rundt på pladsen med enten campingvognen på krogen eller ens autocamper.

Vi havde godt nok måtte udsætte besøget på Hvalpsund Camping, men så meget mere var glæden ved den hyggelige plads, som vi gerne vender tilbage til.


Hvalpsund Camping kunne også tilbyde en flot og velholdt række hytter, som for nogles vedkommende var optaget af gæster..

Man undskyldte at hylderne var lidt tomme, da billedet blev taget, men pladsen lukker mere eller mindre ned for vinteren, butikken ihvertfald. Dog kan man godt komme på besøg på pladsen i vinterperioden. Ring til pladsen for at høre nærmere...
Vi var heldige med at vi kunne komme til at bo i første række til vandet - ud til en vestvendt kystlinie og med vinden kommende fra øst, så have vi dejligt læ for den vind der nu kom.


Vi ankom allerede ved 12-tiden og hen over eftermiddagen kom der flere campister til, som også lige greb chancen for en weekendtur i det sommerlige vejr der var lovet.

Campingpladsen ligger for enden af en lukket vej, så der er ikke risiko for at evt. børn kommer i uføre med biler eller lastbiler og det gav en dejlig fred og ro på pladsen at der ikke var en susen i baggrunden af trafik, noget vi sætter stor pris på, da vi bor midt i Randers by. På ganske kort tid kan man gå til den lokale Dagli'Brugs, hvor naboen er en spændende genbrugsbutik og det tager heller ikke lang til at spadsere ind til færgelejet for færgen mellem Hvalpsund & Sundsøre.

Billeder fra campingpladsen

Bad og toiletter er pæne og velholdte og vi så på ingen tidspunkt snavsede kroge eller overfyldte affaldsspande.

Vi fik udleveret et kort til et familierum og det var bare lækkert at have pladsen og komforten. Der var på forhånd sat kr. 100,00 ind på kortet og det talte kun nedad når vandet var tændt - og det varme vand? DET var varmt vand!