Vi tilbragte vores pinseferie på Kattegat Strand Camping i det mest forrygende dejlige sommervejr som man kan tænke sig og at vi så tillige var sammen med to hold venner med humoren i orden, gjorde bestemt vores ophold endnu bedre :)

Vi ankom Fredag d. 25 Maj og skulle tilbringe pinseferien på pladsen og da vi ankom var TV2 NORD i gang med at lave optagelser til deres aftenudsendelse, så vi blev interviewet og dermed kom vi i TV samme aften... Det var lidt sjovt og bestemt ikke hver dag det sker.


Kattegat Strand Camping er en STOR campingplads - måske endda for stor efter vores smag... men det var en særdeles flot campingplads ud til, vel nok en af Danmarks bedste badestrande ca. 45 minutters kørsel nordøst for Randers, så det var jo nemt for os at komme dertil.

Når det er så dejligt vejr som det var i pinsen 2012, er det ingen sag at gå ud i vandet får at få sit billede.

Nu var det jo sådan at vi skulle mødes med nogle venner på Kattegat Strand Camping - men det gjorde os virkelig "knotne" at vi skulle betale WEEKEND-GEBYR. Vi har aldrig hørt magen... 50 kr. ekstra pr. dag ... og alene af den grund ville vi ikke have besøgt pladsen, skulle vi bare have været på tur alene... Det er ikke mange beskåret at tage på campingtur i ugens løb, så det er en fed ekstra indtægt for campingpladsen det weekend-gebyr, da hovedparten af campisterne som kører rundt, nok tager på camping i ferierne og weekends...


Til højre: Vores venners ene af to Cavalier King Charles Spaniels, som bestemt også nød livet som campinghund.Vi havde vores cykler med i pinseferien og da Øster Hurup ikke var mere en ca. 2 km fra campingpladsen, var det dejligt og nemt lige at cykle derind og da vi har en god cykelkurv til Asta, kunne hun sagtens komme med.

Vi kunne slet ikke forestille os, ikke at have vores hund med på camping og vi kan se hvor meget hun nyder at være med.... hun er ikke til gene overhovedet og altid med os, i både ind- og udland... 

På billedet th. får hun sig en snak om oksestegens skæbne på COBB grillen... (Hun fik nogle bidder, bestemt gjorde hun så, men ellers overbeviste Kai hende om at det var vores aftensmad og ikke hendes.)


Der er et sti-system på pladsen som er rigtig hyggelig at følge og man kommer rigtig tæt på campinglivet på pladsen og ser de forskellige campingvogne, telte og camp-letter på nært hold.

        Festteltet til pinsefesten var rejst...


Faciliteter på campingpladsen

Bad- og toiletforholdende på campingpladsen er utroligt flotte, rigtig flotte endda og rigtig godt vedligeholdte. Der var 4 servicebygninger på pladsen, hvoraf de 3 var i fuld funktion, den sidste var "gemt" til at der på den del af skulle være UngCamp senere på sommeren...
Det var meget overraskende at træde indenfor i toiletbygningen...

Flotte, flotte fælleskøkkener, som var meget velfungerende...


Rundt på campingpladsen lå der flere legepladser....Vi tog med vilje billederne, mens vi ikke generede nogen med vores kamera...


På campingpladsen kunne man benytte en spændende grillbar og blandt andet købe sig en god "gammeldaws" eller en hotdog samt meget andet og udenfor kunne man sidde ved borde og bænke og spise. Desuden havde pladsen også en god butik med mange gængse dagligvarer.

Lige ved, kunne de mindste få brændt en masse energi af....Det er store vidder, oppe fra udsigtstårnet...

På campingpladsen er der også nogle meget smukke heste som går i en fold i den nordlige ende.

t.v. Ved Lille Vildmose, ikke langt fra campingpladsen, kunne man, foruden den smukke natur, også se og nyde disse smukke heste.
Svalerne kom relativt tæt på udsigtpunktet ved mosen, men lyset var meget skarpt og ikke optimalt til fotografering.

 Lille Vildmosecentret 


t.v. Billedet af et af de krondyr vi så i søen, meget langt væk. Billedet kommer med trods den ringe kvalitet, selv med en 300 mm linse.

Vi så faktisk også vildsvin med små unger, men DE var alt for langt væk, trods alt og kunne ikke engang ses tydeligt med den store kikkert på udsigtstedet.