Kristi Himmelfart 2013

blev fyldt med gode oplevelser på Krakær Camping ved Ebeltoft og det er en plads vi gerne besøger igen. Vi blev glædeligt overraskede da vi ankom til Krakær. Vi syntes slet ikke vi havde fået det indtryk af pladsen, som mødte os, da vi var inde på deres hjemmeside.


Krakær Camping var indbydende, velordnet og særdeles smukt beliggende, ca. 8 km fra Ebeltoft. Stilheden, freden og roen var slående... Ingen trafkstøj eller "anden larm".


Vi fik en snak med campingfatter om det arbejde de havde lagt i pladsen og de tiltag de agtede at foretage....og skulle man, pga. fortidens "synder" have sine tvivl om Krakær Camping, så kommer de helt til skamme... 

Der er nu styr på tingene og alt fungerer og de mange fastliggere som pladsen har, bevidner jo også dette...

__________________________________________________________

Et godt staldtips: til venstre for indkørslen til campingpladsen går der en grusvej og i følge andre campister, så går denne grusvej af bagvejen gennem skoven til Femmøller, en tur på omkring 2 km.

Jeg kunne have den smukke Golden Retriever mistænkt for at være "vagthund". 

Den sad lige så stille og holdt et vågent øje med legepladsen, så mon ikke familiens børn var derhenne for at lege?
Herover og tv. : Nogle af Krakær Campings forskellige hytter, som var flotte og velholdte.

Campingpladsens faciliteter


Campingpladsens butik var meget velassorteret, dog kneb det gevaldigt med at holde trit med ønskerne om en "Gammeldaws" Vaffel-is og det ærgrede os gevaldigt. Vejret var lige til at nyde en god is med et flot udkig ud over pladsen fra bordene foran butikken.

Cafe'en var rigtig hyggelig og kunne servere lidt godt til ganen. 

Desuden blev cafe'en også brugt til fælles aktiviteter for børn - forskellige slags "syssel-ting" såsom tegning og andet...Det var også muligt at sidde og nyde det gode vejr udenfor cafe'en, på begge sider af bygningen, og billedet herunder er taget fra indkørslen til campingpladsen, med campingpladsens lille Motel til højre i billedet.
Herover: Fællesrum med tv og behageligt sofa arrangement og spiseborde. Og IKKE at forglemme - EN HJERTESTARTER.

Nøøøj det´for børn!

"Hyp-hyp på Krakær!

Selv om der uden for campingpladsen ligger en rideskole, så har Krakær skam også sin egen hest og den blev der taget mange ture på... :)Legepladsen var benyttet af mange børn gennem dagen og det var en legeplads som tålede at blive brugt...

To mod en! :) T.E.C versus LMC...


Natur for alle pengene...

Der er oplagte muligheder for spændende spadsereture i skoven omkring Krakær Camping og bor man bagerst på pladsen, som vi gjorde det - så er skoven nærmeste nabo med god mulighed for at snuppe en tur, med eller uden hund :)