For at gøre en lang historie kort - vi har bestemt ikke besøgt Kruså Camping for sidste gang.... og for at gøre en kort historie lang:


Kruså Camping ligger kun ca. 1 km fra den Dansk/Tyske grænse og er særdeles nem at komme til og rejse fra igen. Der er overordentlig god plads på campingpladsen og man føler at der er albuerum.


Krusaa_Camping

Krusaa_Camping
I denne beretning kan vi ikke fortælle så enormt meget om Kruså Camping, andet end der var rart at være.

Vi boede kun en overnatning på pladsen i forbindelse med at vores bil skulle til service i Flensborg og vi derefter skulle videre på Østrig på sommerferie, men når det er sagt, så er det IKKE sidste gang vi har besøgt Kruså Camping - vi skal tilbage i dejligt vejr - det fortjener vi og det fortjener campingpladsen og så det bliver næste gang mere end en overnatning.
Krusaa_Camping

                               MINI GOLF I FLOT STIL

 Krusaa_Camping


 Krusaa_CampingLegepladsen på Kruså Camping er den største og bedst placerede legeplads vi til dato har set på en dansk campingplads. Ikke nok med at pladsen er enorm, men skoven er lige til at gå på opdagelse i.


KISKELUND PLANTAGE

Kiskelund_Plantage_Krusaa
Lige op ad Kruså Camping ligger Kiskelund Plantage. Et fantastisk område, hvor man ovenikøbet må lufte hunden uden snor... Et efterhånden sjældent syn som hunde-ejer.

Tilkørselsvejene på Kruså Camping er af meget høj kvalitet og med rigtig god plads til at manøvrere.
Krusaa_Camping

Kiskelund_Plantage_Krusaa

KRUSÅ CAMPING 2020

Udover at Kruså Camping er en yderst hyggelig campingplads, så er det også en helt perfekt beliggende campingplads, når man er enten nord- eller sydgående på ferie mm. og vi har selv brugt pladsen på den måde, nogle gange.
Krusaa-Camping-2020