Pinseferien 2009 blev holdt på Lærkelunden Camping i Rinkenæs tæt ved Gråsten i det sønderjyske og noget af tiden blev brugt på at se vores kommende hund, Asta, for allerførste gang.

Asta er en Lhasa Apso, opdrættet af Karin Acker, kennel von Tri-Song i Tyskland.

Iishin-Chu-von-Tri-Song-2009

Lærkelunden-Camping-2009

Lærkelunden-Camping-2009

Kai's to niecer, Sarah og Anne-Sofie var med os på Lærkelunden og de havde virkeligt glædet sig til at komme i vandet... Dog syntes Sarah (den ældste) at vandet var lidt for "børnevenligt" (lavt)... Men jeg nægtede hende at gå længere ud, hvis noget skulle ske. Specielt fordi der lige omkring badebroen var en del aktivitet med tyske speedbåde og de tyske turister mente da bestemt at fjorden og vandet var der for deres skyld alene... Ret træls endda... Pigerne var ikke længe i vandet, for de var ret angste for de både der, trods den meget lave hastighed og slukkede motorer, kom meget tæt på dem.

Det smukke Gråsten Slot

Nu vi var i nærheden af Gråsten, skulle vi selvfølgelig besøge Gråsten Slot og selv om "ingen var hjemme" til at give eftermiddagskaffen, så var det en flot oplevelse :)

Gråsten-Slot-2009

Lærkelunden-Camping-2009Lærkelunden Camping ligger i Rinkenæs tæt på Gråsten som jo er en meget smuk by og som bærer meget præg af det tætte forhold til Kongehuset grundet Gråsten Slot. Vi besøgte Gråsten Slot og det er tydeligt for enhver hvor meget interesse og kærlighed Dronning Ingrid lagde i haven gennem mange år. Den er utroligt smuk.

Trængslen var stor ned mod vandet - ikke mindst af tyske turister, som for manges vedkommende havde egne speedbåde med, som de så forlystede sig med på Flensborg Fjord.

En ting som var dejligt, var at der var anlagt en sti helt nede ved vandet, så man kunne gå en tur og nyde det smukke syn ud over vandet... Der var i Pinsen 2009 et veteranbil's stævne i Gråsten og det kunne blandt andet ses på pladsen, hvor en del ældre og meget velholdte biler og campingvogne havde holdt deres indtog - et smukt syn :)

I 2009 havde vi en Adria Unica Exclusive 502 UP og den var en rigtig god begyndervogn for os, som gav blod på tanden for meget mere camping.


Kort kan vi konkludere at Lærkelunden Camping, omend den lå så smukt et sted, ikke lige var en campingplads efter vores smag og der var mere trafikstøj fra Krusåvejen, som går mellem Gråsten og Kruså end vi lige havde regnet med og i en sommerlig Pinse med høj sol, var det en overvældende oplevelse med så meget trængsel allevegne.