Mariager Camping er SÅ dejlig en campingplads at det er svært ikke at strø om sig med rosende ord og vendinger, men med en placering ud til Mariager Fjord og med en mængde muligheder i enten den smukke natur eller det at kunne gå ind i byen på kort tid og så alligevel bo i fred og ro, gør pladsen til noget ganske særligt.

Martiager_Camping

Mariager-Camping

Mariager-Camping-2010

Vi rejser jo næsten altid med markise og den kom da også hurtigt op, men måtte senere hurtigt ned igen, da den da havde fået nogle tæsk af vinden og vi ville skåne den. Den skal jo gerne holde i mange år fremover.CAMPINGHUNDEN ASTA BASTA

Det er ikke til at se det...hvis man ikke lige ve' det :)

Asta nyder at kunne gå ind og ud af campingvognen og vi nyder at vi hele tiden ved hvor hun er, takket være det gode hegn fra Harald Nyborg.

På billedet th. fanger hun en bold og vender rumpen til kameraet, selv om det kan være svært at se :)

Sådan en gang spareribs er lige mums for en lille hund og ASTA er meget lækkersulten...På billedet th. kan man næsten se hende overveje situationen.... "Kan jeg nå det??!Mariager-Camping

Der er rigtig mange superlativer at sige om Mariager Camping, super god belliggenhed, op af skov, helt ud til fjorden og 5 minutters gå-afstand til byen, uden der der på noget tidspunkt kunne høres larm fra biler og andre køretøjer. Tillige er sanitetsbygningerne meget flotte og velholdte. Der er virkelig gode muligheder for at gå langs fjorden, både lige uden for campingpladsen og uden for campingpladsens domæne.


Mariager-Camping
Vi kunne godt have fået anvist en plads helt ud til fjorden, men valgte det fra da det blæste ganske kraftigt. Så vi valgte muligheden for en smule læ bag en høj hæk og senere næste dag begyndte pladserne "med havudsigt" hurtigt at blive fyldt op, men da havde vinden også lagt sig en del.