I weekenden 18-20. Oktober 2013, besøgte vi Ribe Camping i forbindelse med deres OKTOBERFEST.

Vi deltog sammen med LMC-T.E.C. Klub Danmark, som vi tidligere var medlemmer af. Vi måtte desværre melde os ud af klubben, da vi købte vores Adria Action. Mona er dog stadig klubbens webmaster.

 


Det var den anden tur med vores Adria Action og første gang med vores nye REIMO fortelt. Hånden på hjertet? Vi skal øve os lidt mere med det telt, det er ikke så smukt sat op, men øvelse gør jo mester, ikke sandt?

Det var utroligt enkelt at sætte op, selv om vi havde lidt genvordigheder i starten og fik lidt assistance fra et par naboer, men i bund og grund, så drejer det sig om en buestang i front og tre stænger i lofter og barduner. Det som drillede os var to ekstra stænger, som vi ikke kunne se hvor skulle bruges, indtil det gik op for os og vores hjælpere at det var ekstra stænger, hvis man ville åbne fronten og skabe en markise, istedet for at rulle fronten op.Ribe Camping er en meget stor campingplads og for stor efter vores smag. Jeg brød mig ikke om den følelse at være en tur rundt på pladsen og så pludselig være i tvivl om hvor hvor campingvogn egentlig var henne.

Jeg lærte dog hurtigt vejen hjem og den gik blandt andet forbi pladsens indhegning med et får og nogle geder og jeg har bestemt et blødt hjerte overfor geder. Et smukt smukt dyr som bare så meget udstråling...

Man kan jo ikke skrue tiden tilbage og billedet øverst th. kunne vi med fordel have taget da vi ankom til Ribe Camping, fredag d. 18. Oktober 2013, næsten i sommeragtigt vejr, men det er altså taget søndag morgen efter en nat med utroligt meget regn.

Igen et bevis på at man skal tage sit billede, når lejligheden byder sig...

HYTTER I FLERE STØRRELSER

Ribe Camping har rigtig mange hytter af forskellig størrelse...

En villavej på campingpladsen? Smukke var de, men der var ikke meget hytte over dem. Der var FOR meget villa over disse hytter, endda med lukket gårdhave...

___________________________________________________

<<  Tagterrasse og en overdækket terrasse i stueplan, flot og ekstravagant.Faciliteter på campingpladsen

Der var mange flotte faciliteter på Ribe Camping. Desværre kom vi ikke til at se familiebadet. Det kostede penge, alene at åbne døren, via et betalingkort... 

Campingpladsen virkede desværre som en "pengemaskine", mere end en familie plads, men smag og behag er jo forskellig og mange havde fundet vej til Ribe Camping, ikke mindst på grund af den årlige OKOTOBERFEST.

Fælleskøkkenerne var velholdte, flotte og særdeles brugbare og de var da også rigtig meget i brug, i den weekend vi boede på pladsen, men weekenden bød jo heller ikke til grillvejr... jo måske for de mest hærdede "grillere", men den kategori hører vi ikke til blandt.

verdækket Café ud til pool området.Butik med et stort bredt udvalg...Ingen trængsel omkring poolen...

Toiletter og bad var rigtigt flotte og meget velholdte, en nydelse at benytte.

Den store overdækkede fællesgrill med spiseborde, var vel nok den smukkeste vi til dato har set på nogen campingplads. Meget imponerende...
Når man trådte ind under taget, så tændte det smukke lys i loftet og det var ikke svært at forestille sig hvor hyggeligt der ville være i de sene aftentimer om sommeren...Legepladser, store som små, var gode, funktionelle og velholdte.


OKTOBERFESTEN PÅ RIBE CAMPING 2013

Madam Blå & Poprockerne leverede en rigtig god gang tyolermusik som skabte liv i gæsternes feststemning. Dog var deres bas endog meget kraftig og det var generende, især når man som vi gjorde det, sad tæt på scenen.

Tove, her til højre skriver festsange og hun havde blandt andet skrevet en fællessang til ære for LMC-T.E.C. Klub Danmark og hun vandt iøvrigt senere på aftenen, efter en afstemning blandt publikum, konkurrencen om Årets Tyroler outfit.

Der var endog meget trangt omkring bordene til oktoberfesten og vi fik at vide at flere var lukket ind i 2013 og dette var en af årsagerne til at vi trak os rimeligt tidligt tilbage. Der blev meget varmt og indelukket.

Dagen efter blev det tid til en guidet tur rundt i Ribe og en tur til Kammerslusen, hvilket, trods vejret var en dejlig oplevelse og vi kommer gerne retur til både Ribe camping og den spændende by.