Turen til Safari Camping blev på alle måder anderledes og fik en drejning vi ikke lige havde regnet med...

Vi ankom til Safari Camping, fredag den 2. Oktober 2010 og selve tjek ind var en smule forvirret for det var en ung skoledreng som passede butikken og det var allerførste dag og vidste ikke meget om noget som helst, men vi fandt os en plads i læ af nogle høje træer.Bade og toilet forhold var vi ikke imponerede over. Der var en sæbedispenser til samtlige håndvaske og en håndtørrer og det værste af det hele var at de også skulle bruges af brugere af handicap toilettet, som så tillige lå udenfor, ved indgangen, så det på overhovedet ikke hensigtmæssigt. Der var heller ikke sæbe og håndtørrer i babyrummet, yderst mangelfuldt...

Toiletter og badeforholdene var ikke så velholdte og det syntes vi bestemt ikke om. En ting som undrede os meget, var at der ikke var papirholder ved hverken håndvaske eller på selve toiletterne. Der var en fælles i baderummet og så måtte man gå fra sit toiletbesøg og ind i baderummet for at vaske hænder, noget som vi bestemt ikke anså som særligt hygieinisk. Desuden fandtes heller ikke papirholder i hverken handicap toilet eller baderummet til børn.... Skidt, skidt...


Lørdag aften ville vi lave mad i fælleskøkkenet, men opdagede at det kostede 5 kr. for 20 minutters strøm og med gamle kogeplader, ville det tage en rum tid alene at få kartoflerne i kog, så det opgav vi helt og aldeles.

Lørdag eftermiddag gik vi op i butikken igen for at få nogle informationer om området, men kun for at erfare at en anden ung skoledreng havde overtaget pladsen i butikken og hans viden om sin hjemegn, kunne ligge på et meget lille sted, så vi opgav og gik selv på opdagelse i området.

Søndag var campingfatter så tilbage "på pinden" og så var der helt anderledes styr på tingene og det var rart. Vi kunne desværre ikke blive hele ugen som planlagt, for dagen forinden, om lørdagen, meldte mulige købere af campingvognen deres ankomst, for vi havde en måneds tid forinden sat vognen ti salg og det endte med at de købte campingvognen, så det viste sig at Safari Camping blev en milepæl for os og den sidste som ejere af "Adriane". En smule vemodigt var det faktisk.....Det blæste kraftigt og derfor valgte vi muligheden for læ, fremfor udsigt over pladsen. Vi havde meget svært ved at få vognen i vater, for selv om det ikke virkede sådan, så var pladsen meget ujævn og mange fastliggere havde da også stolpet deres vogne grundigt op. 

Om søndagen så vi forøvrigt nogle norske campister i Autocampere som måtte sænke deres støtteben og nok engang lærte vi noget nyt, for vi vidste slet ikke at autocampere også havde støtteben.Trods det til tider barske vejr, så var Rebild Bakker, eller som det nu så flot hedder - Rebild National Park - et imponerende skue og vi havde nogle gode ture i området, men fandt hurtigt ud af at det bestemt ikke var "Asta-land", men alt den lyng og hendes gulvlange pels, så lignede hun hurtigt et "børsten-binder" hund og hun syntes ikke det var sjovt med alt det tingel tangel i pelsen. Og hun var til tider en del på vagt og de store statuer ved indgangen, af blandt andet Viktor Borge, blev taget vagtsomt i åsyn og der blev brummet en smule af dem, for de var så utroligt naturtro at man næsten kunne høre dem trække vejret.

Det var en familie ved Silkeborg som købte vognen og vi håber de får lige så mange gode oplevelser som vi gjorde med den.