Da vi skulle til en fødselsdag i Kalundborg i slutningen af April 2011, var det oplagt at tage campingvognen med og hygge os på Saltbæk Camping.

(SOM SIDEN HAR ÆNDRET NAVN TIL KALUNDBORG CAMPING)

En stille plads i smukke omgivelser og med rigtig gode muligheder for spadsereture i Vollerup Skov. Ikke langt fra pladsen ligger Salbæk Strand. Indrømmer at det ikke er den fineste sandbund, men selve stranden og omgivelserne er en ren 10'ER.


Mona's forældre og meget af hendes familie bor i Kalundborg, så i forbindelse med en familiefødselsdag i ugen efter påsken 2011, var det nærliggende at tage campingvognen med til Saltbæk Camping som kun ligger små 5 km udenfor byen, så havde vi vores eget hjem og ting med os og ikke mindst vores egne senge.

Kalundborg-CampingToiletter og køkkenet var rigtig pænt og flot holdt vedlige og da vi selv boede ganske tæt på, brugte vi slet ikke eget toilet i vognen og opvasken var hurtigt overstået i køkkenet.Smart fundet på med overdækket fællesareal, hvor man så kan sidde i alt slags vejr og hygge sig sammen og evt. grille, mens børnene så kan lege lige ved siden af - rigtig godt syntes vi... :)
En ting som Mona havde glædet sig til, var en tur på Vrøj, arealet zoomet ind på billedet her, men i dag er det lukket land for offentligheden og er nu et fredet naturhabitat pga. nogle sjældne tudser og padder... Øv hvor blev jeg skuffet...

Jeg har så senere erfaret at man gerne må gå langs stranden ud på Vrøj, det vidste jeg ikke dengang...man er jo så autoritets-tro :), men det ved jeg til en anden god gang og SÅ skal der gåes tur, skal der :)


Alt i alt, så er Saltbæk Camping bestemt oplagt en anden gang vi skal på familiebesøg i Kalundborg og vi kommer meget gerne tilbage igen.
Mange gæster rejste hjem, netop som vi kom og dermed havde vi rigtig god albuerum i "vores lomme" og det var bare så dejligt og vi snød os til en gang imellem at give Asta lidt frihed og lege bold med hende.

Hun elsker at lege med hendes tøj bold og det gode er at skulle den fare den forkerte vej, så gør den ingen skade på vores eller andres campingting. Vi er fuldt klar over at hun skal være i snor, men vi var alene i lommen og hun fik ikke lov til at rende rundt selv...

Dette syn brød jeg mig ikke at at se... Fastliggere som barrikaderer sig og nyder udsigten over markerne og skoven, mens campisterne i rækken bagved, så kan få lov til at se bagsiden af en række campingvogne og deres læsejl.
Vollerup Skov ligger lige op af pladsen og har et godt stisystem, så man nemt kan komme rundt - med eller uden hunden... Der er et rigt fugleliv og stilheden er slående...