Området omkring Camping Allweglehen er ganske betagende og er man som vi, vilde med bjerge og høje tinder, så er Allweglehen lige sagen... 

Camping Allweglehen er højt beliggende i kuperet terræn og campingpladsen ramte os lige i hjertet og vi kommer uden tvivl tilbage dertil. Vi sagde flere gange til os selv at skulle man være fastligger, så ville Allweglehen lige være sagen, der er bare lidt lang vej for en weekendtur :)

Berchtesgaden har sin oprindelse i år 1102 og har produktionen af salt at takke for sin oprindelse.


Receptionen er virkeligt holdt i stilen til omgivelsernei 2011, men i 2013 var den skiftet ud med en ny og væsentligt større nybygning, men bedre mulighed for information og bedre kontorfaciliteter bagerst i bygningen.
Campingpladsen var indtil midten af 50'erne en landbrugsejendom, som etablerede en restaurant og derfra var det naturligt at tilføje campingpladsen i det smukke kuperede terræn.

Trods omgivelsernes kuperede terræn, så er campingpladsen anlagt på terrasser i flere niveauer.
Camping Allweglehen lejer også campingvogne ud og i 2013 var de, tillige med resten af stellpladserne - udlejet. Altså fuldt booket cmpingplads, enhver ejers ønskedrøm.


Unterau i solskin, så fåes det næsten ikke bedre...

Camping Allweglehen ligger højt i landskabet og det sidste stykke vej kan være lidt vanskelig, men der er hjælp at hente, idet campingpladsen tilbyder at transportere ens campingvogn det sidste stykke vej op. Vi satte bilen i 1. gear og havde ingen problemer med selv at få vogntoget hele vejen op til den smukke campingplads.
Inden de sidste 100 meter op til campingpladsen, kan man holde ind ved legepladsen, såfremt man kommer udenfor åbningstid og campisterne på billedet havde da også overnattet på p-pladsen, inden campingpladsen åbnede næste morgen.

Toiletter og bad i bygningerne herover, var pæne og velholdte.
Den nyeste toilet- og bad bygning var ganske imponerende. Vi fik i 2011 ikke set den indvendigt, men det gjorde vi til gengæld i 2013, da vi igen tog til Camping Allweglehen, men for at føje skidt til skade, mistede vi de billeder, da vi senere ville overføre dem til en usb-stick som viste sig at være noget skrammel.

Men det var utroligt smukke baderum og vi ærgrer og så meget over at have mistet de billeder.

Restauranten på Allweglehen

En ting vi glædede os ved igen at tage til Camping Allweglehen i 2013, var deres reataurant, som vi syntes er overordentligt god og vi blev ikke skuffede over denne Kehlsteinschnitzel med ost og salami samt en bagt kartoffel med en tilhørende kølig pilsner.

I 2013 fik vi gået turen nedenom- og rundt om Camping Allweglehen, en meget smuk tur i solskinnet.


Asta hygger sig sammen med Kai...