I år gik sommeren ikke langt ned i Tyskland, det gode vejr og lysten til at udforske området i og omkring Plön, fik os til at vælge at tage til Camping Bosau, syd for Plön.

Camping_Bosau

Der var mere trafik på stærkningen fra motorvejen mod Pløn og Bosau, så vi var desværre blevet små 10 minutter forsinket og måtte derfor vente 2 timer udenfor pladsen. Der var middagslukket mellem 13 og 15. En varm oplevelse, som ikke var så behagelig.
Bosau_Plön
       Camping Bosau ligger smukt ud til Grosser Plöner See, ca. 12 km fra Plön.
Grosser_Plöner_See_BosauStille vejr og højt solskin er to ingredienser for et godt billede, som her ved tur-båd sejladsen Bosau tur/retur.

Lige udenfor pladsen er der den skønneste badestrand med sandbund som vi selv benyttede flere gange:
Bosau_Camping_july-2014

Camping-Bosau-Arrival-with-Campingliv.info
Plöner-SeenplatteCampingliv-på-Camping-Bosau

  • Det var den første større tur med vores nyligt erhvervede T.E.C Travel King 460 TDF og den levede op til forhåbningerne 100%. Det er bare en superdejlig campingvogn, som vi er rigtigt glade for.

Camping-Bosau-badestranden
Billedet er taget tidligt om morgenen, derfor er der ikke en gæst at se, men det er en vel benyttet offentlig badestrand med rigtig god plads, albuerum og en super legeplads.
Camping-Bosau
  • Der er ikke så mange finuligheder at fortælle om Camping Bosau, for der var ingen. Der var fred og ro som vi ønskede...Ingen trafikstøj og en dejlig sø at boltre sig i, hvilket vi gjorde hver dag vi boede på pladsen, for sommeren var i den grad også kommet til Schleswig-Holstein, som hjemme i Danmark.
TOILETTER & BAD

Toiletter og baderum på Camping Bosau var ganske dejlige og nye. De fungerede til UG. Prisen var 60 cent for 5 minutter, og det var rigeligt tid for os. Super vandtryk og godt med varmt vand.
Camping_Bosau
Camping_Bosau
Camping_Bosau
Camping_Bosau
Bosau_Moods_2014
Vi skulle da også en tur ud for at spise og campingfatter anbefalede os at tage til Gasthaus Zum Frohsinn nede ved kirken i Bosau og vi blev bestemt ikke skuffede... Det var utroligt god mad.

Kai fik Peberbøf og jeg fik en Grill tallerken, med kylling, okse- og svinekød, Der til de lækreste pomfrites vi til dato har smagt :)
Gasthaus_Zum_Frohsinn-Bosau
Gasthaus_Zum_Frohsinn_Bosau
Gasthaus_Zum_Frohsinn_Bosau
Gasthaus_Zum_Frohsinn_Bosau

Camping-Bosau-Pløn

På pladsen render vilde kaniner rundt, det er så hyggeligt og jeg kunne da ikke lade være med at dele et æble med dem, en tidlig morgen.

Camping-Bosau
Camping-BosauCamping-Bosau

Asta nød lidt leg med sin bold, men solen og varmen gjorde at det blev kortvarigt og desuden blev pladsen hurtigt fyldt igen, efter andre campister var afrejst, så det gav også sine begrænsninger.

Camping Bosau er næsten 100 % baseret på fastliggere og der er ikke nogen butik og det var til tider ret svært at få fat i "campingfatter". Der var godt nok et nummer man kunne ringe til, men bl.a. for en dansk campist, kan dette være ret omkosteligt, hvilket jo ikke gjorde sig gældende for en tysk campist.

I den lille by Hutzfeld, tæt på Bosau ( 4 km), kunne man handle i et rigtig godt Edeka supermarked og i Hutzfeld var det også muligt at komme til en hæveboks, hvis det skulle være nødvendigt at hæve kontanter. Betaling på Camping Bosau, foregik iøvrigt med kontanter. Desuden er der i udkanten af Plön, ca 12 km fra Bosau rigtig gode muligheder for at købe dagligvarer... Drej th. mod "Finanz Amt" når du kører ind i byen fra Bosau siden.
Camping_Bosau_eveningmoods
Aftenstemning ved Camping Bosau - desværre var der ikke fri adgang til broerne ved den lille lystbådehavn, men pludselig kunne jeg ikke forstå tysk, for jeg ville have nogle billeder af campingpladsen fra vandsiden...
Camping_Bosau
 Camping_Bosau
STEMNINGEN I DEN LILLE BY

Bosau_Moods_2014Selvfølgelig er Bosau ikke et landskabsmaleri, kun med gamle huse, men dette var ikke til at stå for... ej heller folkedansopvisningen...
Bosau_Gasthaus_Zum_Frohsinn
GAsthaus_Zum_Frohsinn_Bosau
Gasthaus_Zum_Frohsinn_Bosau