EN RIGTIG GOD OVERNATNINGSPLADS TÆT PÅ AUTOBAHN A7.

AFKØRSEL BISPINGEN.


På vej hjem fra vores Forårstur til Belgien i 2013, søgte vi undervejs efter en campingplads tæt ved A7 og fandt frem til Camping Brunautal og med den korte afstand til pladsen, fra afkørslen Bispingen, var det en nem plads at overnatte på og en plads vi i fremtiden vil benytte - ikke mindst på vej hjem.Campingpladsen kunne også tilbyde udlejning af mobilhomes. 2 styk, i forskellige størrelser. 

Ikke alle campister har behov for den samme mængde komfort... Vognen på billedet th. var en fastliggervogn... Selv kan vi nu godt lide at bo i og rejse med vores campingvogn og de hestekræfter vi har i bilen er nok for os :)

Der er ikke så meget mere at fortælle om denne gode overnatningmulighed...andet end det var nemt, særdeles nemt, at komme dertil og fra igen. På A7 møder man kort efter i nordgående retning, Rasthof Bispingen og så kan man lige få tanket bilen op.

En campingplads hvor der ikke er så meget spræl over tingene, men det var heller ikke det vi søgte. Vi søgte en nem overnatning, der var nem at komme til og med muligheden for at få et bad og noget varm mad.

En ting som glædede os meget, efter en lang dag i bilen, var deres gode badeforhold, hvor man ikke skulle have penge med i lommen. Velholdt og velfungerende og rent. Vil godt bruge den kendte tyske vending her - tysk grundighed... Efter badet søgte vi det varme mad og der blev vi ledt hen til den nærmeste kro, ca. 500 m fra pladsen og det var en sand fornøjelse at sætte en god Skovhuggersteak med brasede kartofler og salat til liv. Det smagte virkeligt godt!