Camping Insel ligger i Bughof Bug på øen Bug lige i udkanten af Bamberg og i cykleafstand til den gamle bymidte fra campingpladsen. Turen på cykel langs floden og gennem parken tager ca. 15 minutter og er en smuk tur som vi tog flere gange.

 CAMPING INSEL - BUGHOF BUG/BAMBERG


På vores tur op gennem Tyskland ville vi forbi Camping Insel, for at Mona kunne gen-se en barndoms campingplads, som sidste gang blev besøgt i slutningen af 1970'erne sammen med bedsteforældrene.


Et lille staldtips: ankomst og afgang til og fra campingpladsen, bør foregå i ganske roligt tempo. Der er ikke meget plads til to vogntog på samme tid rundt i svinget.

CAMPINGPLADSENS FACILITETER

  I hovedbygningen finder man både receptionen og restauranten, som samtidig har dejlige udendørs arealer lige ved flodbreden. Vi valgte med vilje at tage vores billede tidligt om morgenen, for ikke at genere nogen med vores kamera.
I restauranten serverede de selvfølgelig den gode tyske mad med enten pølser eller schnitzler, men vi valgte dog en gang pasta med paprika kylling - et særdeles godt valg som smagte rigtig godt...

Den ældste toiletbygning, var den som var nærmest os, så det var naturligt at det var den som vi benyttede os af. Bliv dog ikke snydt udseendet, indenfor var alt i skønneste orden og fungerede til UG. Tre ord: velholdt. vedligeholdt og velfungerende...I den nye toiletbygning kunne andre tre ord beskrive forholdende: lyst, lækkert og luksuriøst. Det var dog ikke nok til at vi ville rende  så langt for et bad, så vi "nøjedes" med de ældre faciliteter.


Herover og herunder ses Regnitz floden i morgensolen. Regnitz floden løber forbi campingpladsen og videre mod Bamberg.
På nogle steder af pladsen, er det forbeholdt teltcampister at ligge helt ned til Regnitz floden.

PLADSENS INDRETNING

På Camping Insel kan det virke lidt uoverskueligt med campister "hulter til bulter", men man finder sig en plet, hvor man kan og fortæller så i receptionen hvilken el-stander man er forbundet til og så er man på camping :)
Ikke alle campister har behov for lige meget komfort på turen, som det tydeligt fremgår af billedet herover... Vi så faktisk flere campister med teltet på taget af bilen på pladsen.

Det todelte billede herunder viser øverst vores første genbo, dernæst vores genboer nr. 2 - 3 italienske autocampere, som ikke flyttede sig en cm i 4 dage. Ikke meget mobilitet over dem... 

På afrejsedagen, var vi klar til afgang kl. 7.00, men det var desværre ikke gældende for den fastligger på pladsen, hvis tjans det var at låse bommen op.

Vi holdt og blomstrede i en time, sammen med andre campister som skulle rejse, da han pludselig kom fræsende på sin cykel med alle slags undskyldninger på bagagebæreren.

Vi kom dog afsted og havde rigtig mange gode minder med os derfra, både fra en dejlig campingplads og ikke mindst fra den vidunderlige by Bamberg.