Det var en tur med omskifteligt vejr, den til Mitte. Vi skulle derned bla. for at Steen Æbeløe ville hjælpe med at lægge dobbeltbunde i vores siddegruppe og det er et meget flot stykke arbejde han har præsteret - TAK Steen :)Det er særdeles nemt at "hitte Mitte". Ned af E45 og drej fra motorvejen ved Scandinavia Park og til venstre nede på landevejen og så følge skiltene.

Der var ikke en stor butik på Mitte, men det ville også være halsløs gerning, idet der inden for relativ kort afstandfindes både Scandinavia Park og Citti Markt, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer.

Vi har som andre hørt "gamle historier" om Mitte, men med det nye værtspar, som før havde Blommehaven ved Århus, er tingene vist ved at være i orden igen og vi havde nogle rigtigt gode dage dernede.
På Mitte har de en dejlig indendørs swimmingpool og alt er holdt i tip top stand.

Det vi savnede på Mitte, var lidt stemning... I bund og grund, så er campingpladsen en flad mark som er inddelt i sektioner... Der er hverken "vand eller bakker" på pladsen og det syntes vi bare er så trist.

Da vi kom frem blæste det ret meget, så vi ville vente med at rigge markisen til, men da opdagede vi at vi havde glemt at sætte den på vognen igen efter vinteren.... vi stod og kiggede på hinanden og det underlag og bolontæppe vi havde fået lagt super godt og blev enige om at vi vist nok lige skulle have skrevet en tjekliste inden vi dragede af hjemmefra...Der er ikke så meget spræl over Camping Mitte, men godt det samme... vi bryder os slet ikke om en "tivoli" plads og det er Mitte bestemt heller ikke...
Vi bliver aldrig de helt store Mitte-fans, trods pladsens ordentlige forhold og dygtige og venlige personale. Pladsen er for kedelig og vi mangler "fryd for øjet" når vi går tur på pladsen eller i området samt når vi stikker hovedet ud af campingvognen.


 RETUR CAMPING I EUROPA