Camping Kohlbachmühle


er en lille camping plads, 2.5 km fra Obernzell, som ligger 14 km øst for Passau i Tyskland. 

En meget hyggelig campingplads med rigtig mange fastliggere i den ældre ende af skalaen.

En plads med fred og ro og en overordentlig god restaurant lige ud til den smukke Donau flod.Selv om vi ikke kunne komme til at bo i første række til Donau, så havde vi alligevel en dejlig plads på Kohlbachmühle. Første parket var optaget af fastliggere i bedste tyske stil og vores nærmeste naboer var da også fastliggere og de var rigtig flinke.


Kohlbachmühle fra vandsiden. Passau i retning mod venstre...

 Et kig over Donau mod Østrig fra Kohlbachmühle, med naturen fra sin finurlige side.


På billedet tv. får Asta sig en snak med Kai om rimeligheden i at han bruger luftmadrassen, men det endte nu godt nok med at Kai løb af med sejren... :)

Nedenfor ses 1.klasses fastliggerliv på tysk - egen terrasse direkte til vandet. Stenovn og skygge under et stort træ. På Hammerslag sprog....en ren 5'er for beliggenhed. Hyggeligt ser det ud, men den var ikke gået i Danmark.


Den fred og ro der herskede på pladsen og det at Donau ikke pr. excellence er en flod man bader i, så er ænderne ganske rolige og tager vel i mod besøgende. 


Med egen restaurant på campingpladsen var det nemt at sidde og få noget, endda rigtig god tysk mad, som "vor mor" lavede det, mens man kunne nyde udsigten over Donau og deres Ungarske Wienerschnitzel kan på det varmeste anbefales... serveret med en kølig pilsner til, så kan det næsten ikke blive bedre :)
Kai var godt nok en tur i vandet, men Donau indbyder ikke til en længere svømmetur, der er voldsomt dybt ret hurtigt og ganske meget strøm.

Der er liv på Donau, hvadenten det er folk på vandski eller det er transport sejlads.

Om morgenen var der livlig trafik mod Passau.

Der skal en god portion, både ben- og armmuskler til for at holde sig ovenvande.

Turister på flod-cruise. På båden herover, havde hver kahyt sin egen altan.