Igen en campingplads, valgt tilfældigt og undervejs og nok en plads som ramte plet.

Det var dog ikke den mest behagelige vej op til campingpladsen og når vi skriver op, skal det tages bogstaveligt. 7 km stejl stigning op mod Hahnenklee ovenover Lauenthal. 

Der kom ford'en på arbejde, men den klarede det uden problemer, men en anden gang vælge vi nok at køre fra ved Goslar og ikke med Seesen, som GPS'en sendte os - dermed undgår vi den stejle stigning op til campingpladsen.

I skoven overfor campingpladsen går en sti op til Bloksbjerg - den lette på 2.7 km og den svære på 1 km og nedenfor søen vist til højre, er der anlagt nok en dæmningssø og det er utroligt smukt og idyllisk.

På billedet ses udsigten fra vores campingvogn.
Selve pladsen har rigtig mange fastliggere og nogle af vognene lignede nogen som ikke havde været brugt i meget lang til, hvilket i vores øjne virker skæmmende og bestemt ikke som værende et plus for nogen campingplads.

TOILETTER & BAD

Toiletter og bad virker upåklageligt og man skal ikke have Euro med i lommen for at få et bad. Toiletter og bad er slidte, men meget velholdte og renholdte og så havde vi ingen problemer med at tingene er slidte i kanterne.
Vi har ikke behov for luksusbaderum, "sauna og spa-bad". Faciliteterne skal fungere og virke indbydende og det gjorde de bestemt på Camping Kreuzeck.

PLADSEN & OMGIVELSERNE


En ting kan slåes fast med syvtommer søm - det var ganske vidunderligt at svømme rundt i søen. Trods lidt sten og en smule mudder i bunden, var det som at svømme rundt i "silkevand" og jeg (Mona) brugte badesko og havde enormt svært ved at tage mig sammen til at komme op af vandet igen.

Selve søen er en opdæmmet sø og nedenfor lå endnu en sø og den var også ganske vidunderlig at kigge ud over. Ovenover campingpladsen ligger et hotel og vi snakkede med at dansk ægtepar, som boede på hotellet og de var også ganske betaget af de smukke omgivelser.
På grund af nybygningen af hovedbygningen, var det ikke tilladt for campingpladsen at have nogen form for salg af fødevarer, men på campingpladsen var der en restaurant, hvor man kunne købe sig et godt måltid mad og vi kørte selv de 6 km til Clausthal, hvor vi handlede ind i en rigtig god REWE og der lå tillige både en bank og en Aldi samme sted. Betaling til campingpladsen foregår pt. kontant, da de ikke har fået installeret dankort automat i den nødtørftige reception, men det fungerede fint for os. 

Nye forbedringer på Kreuzeck

Efter vi besøgte Camping Kreuzeck, er de blevet færdige med renoveringerne og det er bare blevet så flot.
Camping_Kreuzeck-Harz


En helt ny reception og nye bade- og toilet faciliter er det også blevet til på den dejlige campingplads...
Camping_Kreuzeck_Harz


Parret som ejer campingpladsen, har kun ejet den siden Maj 2013 og de var i gang med en større nybygning af hovedbygningen og generel renovering af pladsen. Vi kommer rigtig gerne tilbage til Camping Kreuzeck, som ligger kun 14 km syd for Goslar.

Et rigtig godt tip vil fra vores side være IKKE at tage over Lauenthal for at komme til campingpladsen, det ER altså en skrap stigning op til Hahnenklee (7 km) og selv om bilen klarede turen med campingvognen på slæb, var det ikke en tur vi ville byde den for ofte. Tag i stedet over Goslar for at komme til campingpladsen.

Camping
                Kreuzeck
Camping_Kreuzeck_Harz
Camping_Kreuzeck_Harz