moselcamping-rissbach

Camping Rissbach var en dejlig plads at bo på, men det er samtidig ubetinget den dyreste plads vi hidtil har boet på - og fortjener pladsen så den pris? Nej det syntes vi ikke den gør, men så er vi blevet den erfaring rigere...

Camping-Rissbach_Traben-Trarbach
Camping-Rissbach_Traben-Trarbach
Det var ikke planen, men det endte med at vi ankom en dag tidligere og derfor overnattede vi den første nat på en anden plads end den plads ved vandet som vi havde bestilt, og dagen efter rykkede vi så på plads til en uges hygge og oplevelser ved smukke Mosel.
                                                 ET VIEW FRA MONT ROYAL
Camping
                   Rissbach-Traben-Trarbach Camping-Rissbach

En af de sidste dage vi boede på Camping Rissbach, kørte jeg (Mona) en tur ud i det blå, mens Kai havde mest lyst til at fordybe sig i en bog.
Min tur blev til en tur til Mont Royal i højderne over Mosel og Traben-Trarbach og det var ganske fascinerende at at så og kigge ned på Mosel og bl.a Camping Rissbach...
Traben-TrarbachMed en afstand af ca. 2.5 km ind til bymidten af Traben-Trarbach, tog vi turen derind både på cykel og gå-ben.

Vi må dog også sige at til trods for at der ER meget smukt at kigge på i byen, så blev vi nok lidt skuffede.

Som det ses i Danmark led også Traben-Trarbach af butiksdød, turisme eller ej, og det gjorde bylivet ret tamt.
Vi boede helt ned til Mosel og det var skønt - men også et tve-ægget sværd...for den stærke varme og overordentligt meget sol den sommer, genspejlede sig hele eftermiddagen i Mosel og "bankede" lige ind mod vognen, så det var først efter kl. 20.30 om aftenen af vi kunne "puste lidt ud"...
camping rissbach
                   traben-trarbach
Turen til Camping Rissbach blev turen hvor vi indviede vores nye Isabella Sun Shine Plus, som vi havde købt hos SK Caravan i Blommenslyst.

Desuden blev det første tur med vores nye hundehegn, som vi havde fået syet af en Isabella Shadow, som ikke var i brug mere, og begge ting levede helt op til vores forventninger...
Camping
                   Rissbach_Traben-Trarbach          "der var fuld skrue på sommeren"
Beauty-and-the-beast
BEAUTY & THE BEAST

Ikke alle skibe på Mosel er lige pæne og kigge på,
men det minder dog en om at Mosel er så meget mere end blot turisme og vin, det er også en arbejdsplads.

Dog er der meget mere varieret skibstrafik på Rhinen, hvor vores ferie efter Mosel, ville føre os hen.
Om campingpladsens faciliteter
SCREENSHOTS FRA GOOGLE
Campingpladsens butik mangler ikke noget - hverken i dagligvarer eller i lokale vine.
Camping-Rissbach_Shop
En meget velbesøgt plads, hvor der er orden på sagerne
og hvor man kan bo i vintønder

 Camping-Rissbach-Traben-Trarbach Camping-Rissbach-Traben-Trarbach-Mosel
Vores konklusion:

Kommer vi tilbage til Rissbach? Nej, det regner vi ikke med. Til trods for den fine standard, så syntes vi pladsen var for dyr og det generede os hele tiden af skulle fortælle at vi kom fra Danmark og ikke fra Holland. Pladsen er ejet af hollændere og en meget stor del af gæsterne var hollandske.
Camping-Rissbach-MoselDer kan meget hurtigt blive trængsel ved ind- og udkørsel til Camping Rissbach.
Der var ikke meget plads at give af til dem som holder og skal tjekke ind, og det går slet ikke at holde på vejen uden for pladsen, som er ret befærdet og smal.

Traben-Trarbach_MoselCruising-on-the-Moselledogs-on-camping

Det var utroligt varmt alle dagene vi boede på Camping Rissbach og vi forsøgte at beskytte Asta så godt vi kunne, men hun havde det til tider ganske hårdt...

Det var helt udelukket at lokke hende ud i vandet - vi forsøgte den øvelse i 2017 da vi tog til Slovenien og selv om vi holdt hende i vores arme, var hun stiv af skræk.


Eating-home-at-Camping-Rissbach
Camping Rissbach arrangerede flere aktiviteter for de børn som havde lyst til at deltage og en tur efter speedbåden var et hit!
Camping_Rissbacb-Traben-Trarbach_Mosel
Det er rigtig nemt at cykle ind til Traben-Trarbach, både for børn og voksne. Vi tog selv turen flere gange, både på cykel og på gå-ben.

Camping-Rissbach

Camping_Rissbach_Traben-Trarbach_Mosel
Fra campingpladsen til byen, er der ca. 2.5 km lige vej langs floden.


praktiske-campingløsninger

<<
Det er utroligt hyggeligt at spise hjemme når man er på camping og vi spiser ikke så ofte ude. Vi kan godt lide selv at "finde på", både til frokosten og om aftenen ved grillen.