Den sidste campingplads på i sommerferien 2012,  Rote Schleuse, var også et gensyn for Mona, som havde været der som barn med bedsteforældrene.

Det var et spændende gensyn, men vi var feriemætte og fik slet ikke nok af den smukke by, Lüneburg, som vi kunne have fået - så vi vender helt sikkert tilbage igen, for at "gøre" Lüneburg.


Toiletter og bade faciliteterne på Rote Schleuse er utroligt smukke, renholdte og velholdte og en nydelse at benytte.Det' ikke til at se det, hvis man ikke lige ve' det.... dette er faktisk swimmingpoolen på Camping Rote Schleuse lavet som en skovsø med egen sandstrand og børnevenligt areal. Faktisk den smukkeste swimmingpool vi til dato har set...


Mona kunne slet ikke stå for det dejlige vand og måtte en tur i og DET var en vidunderlig oplevelse.Legepladsen ender ved "stranden" på Rote Schleuse - nemlig den lille sandstrand for enden af skovsøen, kan vi jo godt kalde poolen. Så kan far og mor snuppe sig lidt sol mens de mindste sopper eller tumler rundt på legepladsen.


FÆLLESFACILITETER PÅ CAMPING ROTE SCHLEUSE

I bygningerne, vist herover finder man både indendørs- og udendørs restaurant, samt reception samt mulighed for at vaske sit sit eget service op, efter selv at have lavet aftensmaden.Trods en del vejstøj, som specielt er en ting som går Mona på, så skal vi tilbage til Rote Schleuse. Vi skal bare bo i nærheden af hovedbygningen, for vi har Lüneburg til gode.