Vi havde lånt vores campingvogn ud til noget familie.


Starten på vores sommerferie 2015 gik derfor via Harzen hvor vi skulle hente vognen og derefter videre et par dage senere.

Sommeren havde længe været meget dårlig hjemme i Danmark, men da vi ramte Harzen, blev vi samtidig ramt af sol & sommer i overdådige mængder og når jeg skal være helt ærlig, var det ikke rart sådan at komme fra den ene yderlighed til den anden..

Harz-Camp-2015
Harz-Camp-by-night
Vi ankom ca. kl. 21.30 til pladsen og vi havde aftalt vores ankomst med ejerne og vi kørte derfor hent til vores vogn, som jo stod og ventede på os.

___________________________

Det viste sig desværre at campingvognen holdt på et fladt dæk, og hvor længe den havde gjort det, ved vi ikke, men godt var det jo ikke... Vi fik fat i SOS International, for vi havde glemt vores egen donkraft.

Desværre viste det sig at de skruer til vores hjul med alu-fælge, ikke passede til vores reservedæk som ikke var med alu.
Vores plan var egentligt at vi ville blive nogle dage, men næste morgen besluttede vi os for at tage videre mod nye eventyr ved Rhinen, men det gik ikke helt som planlagt.
Harz-Camp-Göttingerode
Vi måtte købe et nyt dæk


Harz-Camp-Göttingerode
Harz-Camp-wallpaintings
Harz-camp-med-campingliv
Det viste sig at SOS International-manden ikke vidste et klap om campingvogne og han havde heller ikke en donkraft i bilen der kunne klare jobbet, så Harz Camp trådte hjælpende til med brædder så vognen kunne hejses nok til at få det ødelagte dæk af og vi havde ventet på ham i 3 timer i kraftig varme.

Efter købet af nyt dæk, måtte vi nok engang vente i flere timer, men der trådte til sidst en dansk hjælpende mekaniker-hånd til. Vi havde aflyst hjælp anden gang hos SOS, men han kom alligevel, kiggede på vognen, strammede et par møtrikker og forlangte en underskrift og så kunne han ellers få betaling fra SOS nok engang...!

Harz-Camp er inddelt i to dele på hver sin side af en traffikeret vej, hvilket vi ikke syntes var så godt.
Harz-Camp-Göttingerode
Harz-Camp-Göttingerode
Der er rige muligheder for at søge skygge rundt på pladsen, men en ting som undrede mig meget, var den meget trafikstøj man hele tiden kunne høre...
Om campingpladsens faciliteter
Harz-Camp-Wallpaintings
En danskerplads i det tyske... det er den campingplads i Tyskland vi til dato har besøgt, med det største antal danske gæster...
Harz-Camp-Restaurant
Harz-Camp-reception
Vi blev mødt af venlighed og hjælpsomhed af Harz Camp og vi kommer gerne tilbage en anden gang.

Vi planlægger en forårstur til Harzen, for jeg har stadig Goslar til gode...

Restauranten var godt besøgt da vi ankom..

Harz-Camp-Info
Harz-Camp-Göttingerode
Harz-Camp-Göttingerode
Campingpladsen har en lille pool, udendørs, men jeg ville ikke tage billede af den, da den pga varmen var fyldt med legende børn og der går min grænse for mit nysgerrige kamera...
Harz-Camp-Göttingerode