Camping Sokol Praha var ikke den store camping oplevelse. Tingene var i orden, derom ingen tvivl, men hyggeligt på pladsen kan man ikke sige at der var.

Campingpladsen er meget lagt an på besøgene til Prag og den er i bund og grund nok mest en hytte-campingplads, med kun 30 pladser til rejsende campister, så vi lå trangt midt på pladsen.


Der blev passet godt på os på campingpladsen om natten. Der var lige plads til at man kunne smyge sig ud og gå en tidlig morgentur, men ellers var porten låst.
Toiletter og bad på Sokol


De fleste billeder der er blevet taget på Sokol, er taget tidligt om morgenen, da den relative korte afstand mellem os campister, gjorde at jeg ikke ville genere for mange med mit kamera.
 Vi var lidt imponerede over disse telt-campister, som på en smart måde beskyttede sig lidt mod den solen og fik lidt skygge.


En tur under bruseren kræver ikke at man medbringer lommen fyldt af mønter, og det er et gode vi personligt sætter pris på, selv om vi er ganske klar over at vi selvfølgelig betaler for det varme vand på den ene eller anden måde, men det er bare så meget nemmere...De gamler hytter var en helt anden sag, der ville vi nødigt bo. Dørerne var godt medtaget og de ud virkeligt usle ud. Terrasserne havde ikke fået "en omgang" i flere år - så nej, de var ikke tiltalende.

Campingpladsens omgivelser

Lige overfor campingpladsen ligger der en stor park med en sø. Parken er rigtig hyggelig at gå tur i og på en varm dag, kan det være rart at komme lidt i skygge under de store træer. En god morgen tur med hunden kan varmt anbefales.

Selvom at Sokol's toiletbygning udefra kan se en smule slidt ud, trods sit noget anderledes udseende. Men tag ikke fejl, indenfor var alt nydeligt, flot vedligeholdt og ikke mindst renholdt..
Der var dog mange andre hytter på Sokol - eller mobilhomes som de så flot kaldes - en af dem kunne vi godt se os selv bo i op mod jul og så opleve Prag i julestemning.

Vi var godt nok ikke inde i nogle af de store mobilhomes, men der var mange af dem og hovedparten var optaget og det ville de nok ikke have været, hvis kvaliteten ikke været i orden.

Legelandet bestod i et klatretårn og en lille rød bil som vippede lidt. Ikke så imponerende, men vi skulle jo heller ikke bruge det...

Restauranten på pladsen var vi IKKE imponerede over. En alenlang ventetid og priser som bestemt ikke var særligt "gunstige" samt portioner som ikke var noget at prale af.

Andre danskere vi snakkede med, som havde været på pladsen flere gange, mente da også at deres portioner var blevet mindre. Så de gik de hundrede meter uden for pladsen og fik god mad og rigelige portioner på den nærliggende restaurant med udsigt til parken og det endda til særdeles rimelige priser.
Selv i forstæderne til Prag møder man ganske ofte rigtig flotte ejendomme, som vidner om en tid med stor rigdom og indflydelse. Vi skulle lige vænne os til at næsten alt er pakket ind i store hegn og massive låger, en form for værn man ikke møder så tit hjemme i Danmark.

Vi blev enige om at vi gerne ville tilbage til Prag en anden god gang, men så ville vi bo på hotel inde i byen, så man nemt kan komme til at opleve den. Det var noget af en rejse vi tog fra campingpladsen ind til Prag centrum, men det kan der læses mere om her: