Mona har været på tur til Ferie For Alle 2012 i Herning og herunder kan du se nogle af de mange billeder der blev taget samt læse beretningen.Det blev en god oplevelse at besøge Ferie For Alle 2012 i dag, fredag d. 24. Februar.

Jeg var der allerede kl.10.15 og havde på forhånd betalt entré og kunne dermed gå lige ind på messen efter et hurtigt scan af billedet fra en kontrollør.

2 meget flotte repræsentater for de mere eksklusive vogne på Ferie For Alle 2012.


I og med at jeg var der så tidligt på dagen, så var der god albuerum da jeg kom og i et par timer frem. Det blev straks mere trangt mellem de forskellige stande hen over frokosttid... Denne smukke hest tog det nu med stoisk ro og stod bare og så lidt undrende ud....Fik en lille snak med Lisbeth & Peer Neslein fra Campingferie.dk. Bjarne & Ann Karina Søby fra Altomcamping.dk, ville jeg ikke forstyrre, da de var midt i en optagelse og interview.


Jeg fik hilst på flere jeg kendte, både hjemme fra Randers og fra "Internettet" og det var rigtig rart... Blandt andet fik jeg hilst på Sten Æbeløe som vi før er "rendt ind i" på Herning messen... Rart at få hilst på dig og din hustru, Sten :)

Iøvrigt overhørte jeg et par snakke om vognen på billedet th. hvor konen undrede sig over det sneklædte fyrretræ, hvorefter manden straks informerede hende om at det da var for at vise at det var en helårsvogn... "Nååå ja" kom det prompte svar :)


Hymers stand var meget velbesøgt og tendensen med de mindre vogne tror jeg spiller ind her, specielt de af Hymers vogne med hæve/sænketag.Isabella havde en stand med mange besøgende og som sædvane kom Isabella med en portion nyheder også for 2012.
Det er bemærkelsesværdigt hvor dygtige Isabella er til at skabe campingstemning - selv på en messe, langt fra græs og havudsigt :)

En af de campingvogne jeg specielt havde set frem til at se var en Sprite Cruzer og jeg blev på ingen måde skuffet. Englænderne kan altså noget helt specielt med en campingvogn og den her Cruzer ramte mig lige i mellemgulvet og det var "kærlighed ved første hik" :)

Den lille og meget smarte Sprite Super 370 EK var bestemt heller ikke ueffen og er man på farten og ikke ønsker at køre rundt med for stort et vogntog - ville denne Sprite være værd og kigge efter. Lækker lille handy campingvogn...Vi har jo selv en T.E.C campingvogn og derfor skulle jeg da bestemt også forbi T.E.C standen for at se hvad der var af nyheder for 2012 og jeg blev ganske begejstret over deres T.E.C Weltbummler Elegance 460 TE.

Desværre kunne jeg ikke komme til at fotografere bagenden på den, så denne T.E.C Energy style 473 måtte stå model...
Teknik blev der også plads til og den slags tiltrækker altid campister, som gerne vil havde den bedste løsning for enten deres Autocamper, Campingvogn, Teltvogn eller Telt.


Omkring kl. 14 "gav jeg op". Fødderne var trætte og menneskemængden så stor, at det trak i mig for at komme hjem, men det havde været et spændende besøg på Ferie For Alle 2012.