Pladsen er trang hos Hinshøj, men de har mange flotte campingvogne at tilbyde...brugte som nye,

Deres campingshop er rigtig spændende og vi har nu flere gange draget med en et eller andet "under armen" :)


Hinshøj_Caravans


Hinshøj_Caravan_CenterEn gammel Hinshøj

Denne gamle veteran campingvogn, tilhører en tid hvor Hinshøj selv producerede campingvogne - det er en Hinshøj Junior fra 1966.
Hinshøj-CaravanDer var ikke adgang til selve campingvognen og det var fuldt forståeligt, men der var nu heller ikke meget plads i den lille veteran - og den ville nok ikke holde mange år yderligere, hvis alle besøgende lige skulle et smut indenfor...

Det er en meget velholdt  campingvogn.


Desuden kunne man læse om salget af en Hinshøj Luxus kostede i 1966 kr. 7.900,- og bytteprisen på en Sprite 410 var kr. 6.400,- så den kommende ejer måtte af med kr. 1.500,-
Hinshøj-Caravan-veteran-campingvognHinshøj Caravan A/S er et campingcenter der blev startet af Holger Jakobsen, som selv byggede campingvogne, og den første Hinshøj campingvogn blev solgt i 1963.

Der blev bygget 5 forskellige modeller - Junior, Dinette, Luxus, Caravelle og Komfort. Se billede tv.
I 1978 nedlagde Holger Jakobsen produktionen af campingvogne og forretningen overgik til detailsalg, hvor der igennem tiden har været forhandlet forskellige campingvognsmærker. LÆS MERE - KLIK HER
HINSHØJ PØLSEBAR

Hinshøj_Caravan_Center

Hinshøj's Pølsebar er en institution i sig selv og det vil være meget svært at forestille sig et arrangement uden dens tilstedeværelse og vi måtte da også lige hen og hente et par røde pølser med brød og "gemüse".
Hinshøj-Caravan
Som en stærk kontrast til den gamle veteran fra Hinshøj, tog jeg billeder af den nye 2015'er fra Dethleffs - en verden til forskel, bortset fra farver på Hinshøj's reklame fra 1960'erne:
Dethleffs_C'Go-415-ql
Dethleffs-c'go-415-ql
Dethleffs_c'go_415-ql Dethleffs-c'go-415-ql
Dethleffs-c'go-415-ql
Dethleffs-c'go-415-ql
Dethleffs-c'go-415-ql
Dethleffs-c'go-415-ql
Dethleffs-c'go-415-ql
En campingvogn som ude fra ikke ser anderledes, men interiøret skal nok kunne dele vandene. 

Personligt er det ikke min stil, bortset fra gulvet...Det så supergodt ud med det vinyl der så ud som var det plankegulv!

Fendt-Klub-DanmarkRepræsentanter fra enten Hobby Klubben, Dethleffs Klubben eller som her, Fendt Klub Danmark, er ofte at finde ved Åbent Hus arrangementer hos Hinshøj.

Fendt-Bianco-465-selection
Fendt-Bianco-465-selection
Fendt-Bianco-465-selection
Fendt-Bianco-465-selection

Når man vil til et arrangement hos Hinshøj, er det et godt valg at komme tidligt på dagen ellers kan det være svært at finde et p-plads...

Deres arrangementer er som regel rigtig godt besøgt og parkeringsforholdene er ikke de bedste, men det er en hyggeligt sted at besøge og i butikken kan man altid finde "det man lige står og mangler" :)


            TAG ET SMUT TIL ÅLUM UDENFOR RANDERS OG BESØG HINSHØJ
Fendt hos Hinshøj
Foruden Hobby, Cabby, TaB og Dethleffs, forhandler Hinshøj også Fendt vogne og dem havde vi specielt set frem til at se. Vi har altid godt kunne lide Fendt campingvogne og deres, i nogles øjne, måske lidt konservative interiør, er noget som tiltaler os.
Fendt-Bianco-465-SelectionNavnlig vægten på Fendt vogne har hidtil holdt os fra dem, men da vi fik øje på og kom ind i den nye 2015 model af en Fendt Bianco 465, kan det nok være at vi blev behageligt overraskede, smuk smuk vogn og med en totalvægt på kun 1500 kg, så begynder det at være interessant...
Fendt-Bianco-465-selection
Fendt-Bianco-465-selection
Fendt-Bianco-465Vi er fuldt på det rene med at Fendt ikke hører til blandt de biligste vogne på markedet, men godt 176.000,- ER en krydret pris, men en smuk vogn, det var det bestemt!
Tabbert TaB hos Hinshøj
Hinshøj sælger også de helt små..... Tabbert TaB - endnu en vogn som skiller vandene, men den er nok en af de nemmeste vogne af køre rundt på landevejene med:
Tabbert-TaB
Tabbert-TaB
Tabbert-TaB
Tabbert-TaBJeg følte med ret meget indelukket i den lille TaB, og ved sengen blev det ikke bedre...