Kronjyllands Camping & Marine Center i Randers, er et meget aktivt campingcenter der afholder flere forskellige arrangementer hvert år.


De nye 2014 Adria Campingvogne hos Kronjyllands Camping & Marine:

Kronjyllands Camping sælger foruden Adria, også Hymer, Kabe, Knaus & LMC, så der er lidt at vælge imellem, men i weekenden 28-29. September 2013 var den røde løber bredt ud til ære for Adria og skabte lidt ekstra kolorit på omgivelserne for de mange besøgende gæster. 

Sammen med alle de andre hos Kronjyllands Camping & Marine, gjorde Anette Kristensen og Carina Romby Gregersen et stort arbejde for at alle besøgende skulle føle sig velkomne og med kyndig vejledning, hjalp hun mange kunder dagen igennem.

Flotte Adria vogne er linet op hos Kronjyllands Camping & Marine i Randers...


Niels Mortensen fra Kronjyllands Camping & Marine, kunne stolt præsentere de smukke Adria vogne for en masse besøgende. Især den lille Adria action fik mange overraskede kommentarer med på vejen - mest over den rummlighed og dens niveau af udstyr.Carina Romby Gregersen

Udstyr- & Trailersælger

Knaus campingvogne

Knud Erik Kjeldsen

Salgschef Hymer & Adria

Eriba Campingvogne

Aksel Juul Jensen

Sælger


Adria Club Danmark var repræsenteret ved Jytte & Allan Hansen og Morten Mortensen - Campingoplevelser.dk var også kommet en tur til Randers.

Herover: Adria Klub Danmark

Åbent hus hos Kronjylland

Kronjyllands Camping & Marine i Randers er kendt for sine gode og godt besøgte Åbent Hus arrangementer.

Kronjyllands_Camping

Kronjyllands-Camping

LMC-TEC-Klub-Danmark

  • LMC-T.E.C. KLUB DANMARK deltager som oftest ved de forskellige arrangementer som Kronjyllands Camping & Marine afholder.
  • Vi er som klub altid blevet godt behandlet Kronjyllands Camping & Marine Center og slår gerne et slag, både for dem og for os selv, når vi har muligheden for det.

Campingpladsmarked-hos-Kronjylland

ÅBENT HUS I JANUAR 2016

Kronjyllands-Camping_og_Marine_i_Randers
9. -10. Januar 2016 afholdte mange danske campingforhandlere ÅBENT HUS og det samme gjorde man også hos Kronjyllands Camping & Marine i Randers, hvor der trods vejret, kom rigtig mange gæster.

Ikke blot blev der solgt godt med udstyr, men også bl.a. nye campingvogne "røg over disken"

___________________________

Udvidet udstyrsafdeling

Kronjyllands Camping har udvidet deres areal med udstyr betydeligt, hvilket jeg ser som en klar fordel. Nu kan man som kunde se flere ting og sager og det er nemt om komme omkring og se alting...

Kronjyllands_Camping
  • Det årlige campingplads-marked hos Kronjylland er altid meget velbesøgt...

Kronjyllands-Camping

_________________________________________________________

På trods af det ringe vejr, kom der alligevel mange gæster på besøg til deres Åbent Hus og deres bankospil er uden tvivl er stort tiltrækningsplaster :)
snevejr-hos-kronjyllands-camping
Det begyndte at sne meget kraftigt lige ved åbningstid, hvilket lagde en dæmper på antallet af gæster, men da snevejret dæmpede af, kom der virkeligt gæster på besøg..
Kronjyllands_Camping_i_Randers