Vi har forskelligt udstyr til vores campingvogn, men vi er ikke den slags campister som skifter udstyr eller hele tiden skal være "med på noderne".

Hvis vores ting er i orden og fungerer som de skal, ser vi ingen grund til at skifte dem ud, men lidt nyt kommer der da ind imellem.


Crespo Ergo De Luxe


Vi har købt ekstra nakkepuder til stolene, og det gør dem endnu mere behagelige.

Desuden har vi en Crespo skammel med tilhørende bordplade. Skamlen kan bruges både som benstøtte og bord.

Med solceller på taget...


På vores forrige campingvogn, en TEC Travel King 460 TDF havde vi for første gang monteret solceller på taget og vi fandt hurtigt ud af hvor rart det er at have. Så da vi købte vores LMC Musica 470 E, var det noget af det første vi monteret - denne gang i en lidt større udgave - 150 KW

Outdoorchef

Outdoorchef
Jeg har tidligere altid påstået at rigtig grillmad skulle laves på en kul grill og at det var pjat med det "gas-halløj", men jeg har måtte revidere min opfattelse. Som en afløser for vores Weber Q1200, har vi nu købt en ny gasgrill.

En Outdoorchef med mulighed for at levere inddirekte varme, hvilket bestemt øger dens anvendelsesmuligheder for os.

Enduro Premium mover

Vi har fået monteret en mover på vores campingvogn, men ikke hvilken som helst mover.
Enduro_Premium_mover
Vi er meget tilfredse med vores Enduro Premium mover, dens kraft og arbejdslyst slår de andre movere vi har haft på vores tidligere campignvogne.
Isabella Shadow &
Armour Læsejl

Isabella_Shadow_500cm
Vi har for nyligt købt en ny Isabella Shadow på 500 cm, så den dækker hele fronten af vores LMC Musica.

Et rigtig godt køb, ikke mindst fordi på de nye Shadows er monteret en vulst, så man nemt kan sætte forstærkende stænger på inde fra vognen, ved hjælp af Isabella Fix-on beslag og en såkaldt "Tectrum" monteret på stangen, hvilket vi også har gjort.

Isabella-Armour_Læsejl-4-fløjet
Billedet herover viser bl.a. vores gamle 4 m Shadow, uden de muligheder...

Vores 4-fløjet Isabella Armour læsejl giver lidt læ og privatliv uden vi er lukket helt af fra omverdenen og den fra os...

Vores termometer er ført ud gennem udluftningen i den ene seng og det fungerer særdeles godt.


Ventura Explorer X Large

Ventura_Explorer_X_LargeVi syntes rigtig godt om vores Ventura fortelt, som er nemt at håndtere og stille op.

Med en egenvægt på kun 18 kg, er det heller ikke noget problem at slæbe det med snart sagt alle vegne.

Hvis dette fortelt skal vippes af pinden, bliver det af et Kampa Air Fiesta 350 lufttelt, men så længes vores Ventura fungerer så godt som det gør, vil vi hellere bruge penge på at campere end at købe endnu et fortelt.

Cyklen med på camping


Efter vi har skiftet bil, er det nu ikke længere optimalt for os at have cyklerne bagpå
Skobakke

opbevaring-af-sko-i-campingvognen
Vi syntes altid det væltede rundt med skotøj, enten i skabet,ved indgangen eller ude foran vognen.

Det problem er løst nu med en plastik kasse i siddegruppen tv for indgangen, hvor endegavlen i kassen er klippet væk og kassen sat fast med 3M tape. Det er så nemt lige at åbne lågen og lægge sit fodtøj af vejen.

Praktisk kunst på væggen
kunst-i-campingvognen
Vi har ofte brug for en opslagstavle i vores campingvogn.
Det er praktisk lige at kunne sætte en vigtig seddel og andet op på væggen og så kan det lige så godt se flot ud. Denne magnet tavle, forklædt som kunst, fandt vi i Aldi og vi har sat den op med 3M tape.Nyt tæppe i vognen


Vi har fået lagt et helt tæppe i vores campingvogn. Det kurer ikke rundt på gulvet, men kan stadig tages ud af vognen og rengøres, om nødvendigt. Tæppet er lagt af af Garant tæpper, og det til den halve pris af f.eks. AnnTex deltæpper. Tæppet er et såkaldt kontortæppe, som er et mere tætvævet og slidstærkt gulvtæppe.

WeCamp borde


Det seneste skud på stammen er dette lille We-Camp klapbord, som skal bruges i forteltet til vores mini ovn og/eller kaffemaskinen.
Wecamp-bordDet kan gøres større og samtidig højere og har en meget lav egenvægt og lagt sammen, fylder det meget lidt.

we-Camp-bordVi også et større campingbord, fra Wecamp i samme letvægts-materiale som vi bruger til at sidde ved. Det kan pakkes helt sammen i en pose og er også med lameller.

Kopper til 2

LMC-Coffee-cupsI forbindelse med et besøg hos LMC i Tyskland, lykkedes det os at få lov til at købe to sæt af deres officielle service. Porcelæn eller ej, så skal det med i campingvognen...

Vasketøj

vasketøj-i-campingvognen

Denne lille vasketøjskurv med det lidt skrøbelige udseende, er simpelthen guld værd for os og det er utroligt hvad den ind til nu har kunne bære i vægt på vores ture.

Vasketøjskurven er købt hos vores lokale campingforhandler og var ikke særligt dyr, men hvis den en dag opgiver ævret, bliver der straks købt en ny.

Vi har den hængende i klædeskabet.


Alkolås og hængelåsOpbevaring
opbevaring-under-transport-campingvogn
Jeg købte denne opbevaringstaske til bilen, så det var nemt at have kaffe og andet med, men det viste sig at være besværligt, men til gengæld fungerer den til UG til sikker opbevaring af kaffe maskinen samt engangsservice under transport.