campingudstyr Her på siden fortæller vi om det udstyr vi benytter.

Caravelair-Allegra-og-Skoda-Octavia Vores bil er en Skoda Octavia 1.9 (150 HK) og campingvognen er en Caravelair Allegra 450 fra 2012

Det viste sig at være en rigtig svær øvelse at finde afløseren for vores LMC, som vi solgte i efteråret 2018, men nu ser det ud til at det endelig er lykkedes for os :) LÆS MERE OM CAMPINGVOGNEN

  Shadow & Netfront
Vi er store Isabella Shadow fans og vi ville godt nok have svært ved at undvære den i vores campingliv.
Caravelair-Allegra-med-netfront-og-shadowShadow med netfront

Vi startede med en 3 meters Shadow, men fandt hurtigt ud af at det ikke var stort nok, så vi købte en 5-meters Shadow og det har siden vist sig af være en rigtig god investering.

Vi er ofte lidt irriteret over hvor levende vores Isabella Shadow ver, når det blæser. Så det har vi gjort noget ved.
Isabella Shadow 500
Kai har lavet nye stænger til sider og front. Fra vogn ud til front sidder stænger fast på vognen med fix on beslag og kroge. I front er der kroge i begge ender.
Isabella Shadow Isabella Shadow

Isabella Sunshine Plus

Isabella Sun Shine PlusIsabella Sun Shine Plus

Westfield Dorado Pro 400

Westfield Dorado Pro 400Westfield Dorado Pro 400
Vi lærte det nemme og lette rejse telt at kende, gennem vores venner, Gitte & Jørgen fra Vejle.

Det er et telt som vi vil benytte i forår og efterår. Ellers har vi vores Isabella Sun Shine Plus, som vi er rigtig glade for.
Opbervaringstelt

Bo-Camp fra Obelink.
  Bo-Camp-telt-Obelink
Bo-Camp-tent-Obelink
Et rigtig handy opbevaringstelt. Dette har kostet os 40 Euro hos Obelink. Vi bruger det til min El-cykel og i en snæver vending, også vores grill. Et telt som ikke vejer meget, er nemt at stille op og volumen, sammenpakket, gør ikke meget væsen af sig.

NYT Kampa-Dometic Major NYT

Et meget stabilt letvægts-bord, som nemt pakkes sammen ... ikke et spisebord, men et køkkenbord i forteltet.
Kampa-Dometic Major
                       campingbord
Kampa-Dometic Major
                       campingbord
Hvis ovnen bliver for varm, kan bordpladen nemt vippes til den ene side . Selve rammen kan klappes sammen som en harmonika og så lægges bordpladen ved siden af, i den taske som følger med.
Kampa-Dometic
                       Major campingbord
UDEN MAD & DRIKKE ...
Campingaz er altid med

Campingaz-med-campingliv
Vi er meget glade for vores lille handy grill fra Campingaz. Den vejer ikke meget, er nem at stille op og særdeles nem at bruge...
Campingaz
Vi har købt en 3 kg's gasflaske til vores Campingaz, hvilket bare har gjort den endnu mere brugbar, idet den dermed er så stabil at der ikke behøves støtteben på selve grill delen.

Silvercrest Friteusse
SilverCrest Friteusse og det var nok de bedste 20 Euro vi brugte på hele ferien. Det lille friture laver fantastiske fritter og andre slags kartofler. Desuden har vi, med STOR succes prøvet et fritte panerede fiskefilleter til frokost hjemme og de "sad lige i øjet"!! Og ja, det var nemt at transportere den hjem på forsvarlig vis MENS frituren stadig i "dyret".

I LIDL i Tyskland kan man stadig købe friture fedt i 1 kg's blokke. 1 kg er lige den mængde der kan være i vores friteusse, som så stivner efter brug.

Disse kan man vist ikke købe i Danmark mere, er jeg blevet fortalt, vist nok pga transfedtsyrer, men nu bruger vi langt fra friteussen på daglig basis, så vi falder nok ikke omkuld af at fedtstoffet kan stivne og ikke er en olie som sådan. Vi syntes bare det var vældig praktisk at vi ikke var nød til at skulle hælde olie over i en flaske, inden vi drog hjemover.Wasco fra Harald Nyborg
Wasco ovn fra Halrald Nyborg  .
30 liters letvægter fra Harald Nyborg. En ovn som vi er rigtig glade for og til en fornuftig pris - ca. 500 kr.


   MOBICOOL'en er med på tur

I Campingliv på Facebook, får denne kompressor køleboks, MOBICOOL, som forhandles af Harald Nyborg, nogle rigtig gode ord med på vejen. Vi er i den grad tilfredse med vores MOBILCOOL og den har nu været med os mange gange.   Mobicool_kompressor_køleboks
Info herunder - klik for større versionMobicool_information
TÆPPE I CAMPINGVOGNEN LUNER OG HYGGER
tæppe i campingvognenJeg har aldrig været fan af tæpper i en campingvogn som er delt i flere dele. Derimod er jeg stor tilhænger af et tæppe i ET stykke, og det har vi nu gået lagt i vores campingvogn. Det luner og det hygger, og er vældig rart at gå rundt på :)
tæppe i campingvognenVi har købt et godt slidstærkt tæppe hos HOKA tæpper i Randers. Vi fandt i rest som passede i farven til vores interiør og HOKA skar tæppet til og lagde det i vores vogn. Samlet pris 1.900,- kr
NU MED EN OMNIA OVN - TIL GASBLUSSET INDE & UDE         
Nu med en Omnia ovn, som vi ser frem til at tage i brug på næste campingtur.

Vi behøver ikke tilkøbe silikoneform, for vi har allerede en god portion muffin forme i netop silikone.
Vægt 530 g.

(Opdatering: Kunne ikke dy mig, så jeg måtte bage en campingkage i eget køkken herhjemme, og det virker! Havde en mistanke om en del kondens på indersiden af låget, men der var ingen overhovedet. Kagen blev bagt med de foreskrevne antal minutter og den virker yummy yummy 😎😎).

Se en kort video fra YouTube:Omnia-ovn
Omnia-ovn Indtil videre benytter vi de silikone forme som vi allerede har ...
Første nysgerrige forsøg blev vellykket. En hurtig chokolade kage. Dog vil jeg næste gang vikle staniol omkring midten af ovnen, så kagen ikke bliver overbagt ind mod midten.
Omnia-ovn
Omnia-ovn
Omnia-ovn


Wecamp bord - Handy og flot
Wecamp-bord-80x60-cm
Wecamp-og-Crespo-med-Campingliv
I ydersæsonerne vil vi få stor gavn af det mindre og meget handy bord fra Wecamp og specielt når vi benytter vores Westfield lufttelt .

Bordet er smukt og vi faldt pladask for det, og så måler det kun 80x60 cm.
Innopet Trolley - en hjælp til Asta
camping-med-hund-i-østrig
Selvfølgelig har Asta 4 poter at gå på, men ind imellem er det ganske fornuftigt at vi har hendes Innopet trolley med til hende. Den åbner døre for Asta og giver hende mulighed for lidt afslapning på en dag som turist-hund og hun er ikke ung længere, så med hendes snart 12 år er hun glad for hjælpen.

Desuden er trolley'en rar at have med til at slæbe rygsæk, vand og andet, til både hende og os, når vi er på tur.
Innopet_trolley
Crespo Ergo De Luxe
crespo
                  ergo de luxe campingstole Vores Crespo stole har efterhånden fulgt os i nogle år og så længe de kan, så kan vi også :) Vi er meget glade for de behagelige stole og det er vi også for vores Crespo Universal skammel.
crespo