SIDEN ER UNDER
GENOPBYGNINGCrespo Ergo De Luxe


Vores Crespo stole har efterhånden fulgt os i nogle år og så længe de kan, så kan vi også :) Vi er meget glade for de behagelige stole og den Crespo Universal fodstøtte, som vi ogå har købt.

crespo


"Udekøkken" på farten
Campingaz grill
Campingaz-med-campinglivVi er meget glade for vores lille handy grill fra Campingaz. Den vejer ikke meget, er nem at stille op og særdeles nem at bruge...


Lille let lufttelt med på farten         Kampa-Rapid-Air
Kampa Rapid Air 260


Vi har endnu ikke taget teltet i brug, da vi købte teltet hos Klarup Caravan efter vores Efterårstur til Harzen i Oktober 2018.

Isabella Shadow
Isabella-Shadow-5meterKort fortalt... Vi er Shadow fans.
Den lidt længere fortælling om vores Shadow er at det har fulgt os i nogen år efterhånden.

Vi startede med et 3 meters Shadow, men fandt hurtigt ud af at det ikke var stort nok, så vi købte en 5-meters Shadow og det har siden vist sig af være en rigtig god investering.

Det giver så meget mere plads i læ for enten regn eller sol foran campingvognen.

Vi har på en måde stadig vores 3-meters Shadow, men det er nu syet om til en handy hundehegn!
 
Et hundehegn behøver ikke være hverken en solid palisade eller særligt højt for at holde vores hund, Asta, inde på eget "territorium". Hun respekterer sine begrænsninger...
Innopet trolley
Innopet_trolley
camping-med-hund-i-østrigSelvfølgelig har Asta 4 poter at gå på, men ind imellem er det ganske fornuftigt at vi har hendes Innopet trolley med til hende. Den åbner døre for Asta og giver hende mulighed for lidt afslapning på en dag som turist-hund.

Desuden er trolley'en rart at have med til at slæbe rygsæk, vand og andet, til både hende og os når vi er på tur.