Vi har forskelligt udstyr til vores campingvogn, men vi er ikke den slags campister som skifter udstyr eller hele tiden skal være "med på noderne".

Hvis vores ting er i orden og fungerer som de skal, ser vi ingen grund til at skifte dem ud, men lidt nyt kommer der da ind imellem.

LMC_med_Skoda_Octavia

Crespo Ergo De Luxe

Vi har købt ekstra nakkepuder til stolene, og det gør dem endnu mere behagelige.


Med solceller på taget...
På vores forrige campingvogn, en TEC Travel King 460 TDF havde vi for første gang fået monteret solceller på taget og vi fandt hurtigt ud af hvor rart det var at have.

Da vi købte vores LMC Musica 470 E var det noget af det første vi fik monteret - denne gang i en lidt større udgave - 150 KW
Outdoor Chef gasgrill
Outdoorchef
Jeg har tidligere altid påstået at rigtig grillmad skulle laves på en kul grill og at det var pjat med det "gas-halløj", men jeg har måtte revidere min opfattelse. Som en afløser for vores Weber Q1200, har vi nu købt en ny gasgrill.

En Outdoorchef med mulighed for at levere inddirekte varme, hvilket bestemt øger dens anvendelses-muligheder for os.
En ny kulgrill er kommet til:

Vi har købt en Lotus Grill og den ser vi meget frem til at tage i brug på den næste campingtur.
Lotus_kulgrill
SE YOUTUBE VIDEO
Se denne engelske video med en præsentation af Lotus Grill.
Det bliver spændende at "kaste nogle pølser" grillen
"Udekøkken" på farten
Vores mobile udekøkken startede med at vi fik monteret et strømstik uden på campingvognen og så var der ikke langt til at kogekanden og miniovnen fik deres faste plads udendørs.

Kaffemaskinen var for længst skippet, da jeg var træt af hele tiden at flytte rundt på den inde i vognen, da pladsen er sparsom på vores køkkenbord.
Elektrisk-kogepladeVores elektriske koge plade er ganske ofte i brug når vi er på tur!
elektrisk-kogepladeVi elsker at lave Mix-Pande.

Westfield Omega 400Westfield_Omega_400herover: modelbillede
Westfield_Omega_400
Vi er trådt ind i "luft-alderen" med købet af et Westfield Omega 400. Et telt som vi allerede så på i Herning på Ferie For Alle 2017, og nu vil vi købe sådan et telt, hos SK Caravan i Blommenslyst på Fyn.

Isabella Sun Blue

Vi har stadig vores Sun Blue, som vi er rigtig glade for som som vi har med på de længere ture, specielt når vi rejser udenlands. Det er nemt at sætte op og vejer ikke så meget.
Campingliv_på_Kerrteminde_Camping
Campingliv_i_Østrig
Innopet trolley
Innopet_trolley
camping-med-hund-i-østrigSelvfølgelig har Asta 4 poter at gå på, men ind imellem er det ganske fornuftigt at vi har hendes Innopet trolley til hende. Den åbner døre for Asta og giver hende mulighed for lidt afslapning på en dag som turist-hund.

Desuden er trolley'en rart at have med til at slæbe rygsæk, vand og andet, til både hende og os når vi er på tur.