campingmad
På efterårsturen 2021, fandt jeg disse firnurlige nudler i en Lidl butik og de virkede spændende nok til at de røg i indkøbskurven.

Dette skulle vise sig at være et godt valg, for de smagte rigtig godt sammen med en rigtig god oksebøf fundet i samme butik og en gang pebersovs og brød, så var der serveret!Campingaz
  
Schupfnudler, campingmad campingmad

      Det er ingen sag at stå på kanten af Rhinen og lave med på den lille Campingaz og udsigten fejler jo bestemt ikke noget på Campingpark Sonneneck ved Boppard ...
Campingaz i forteltet
På en dag med meget blæst på Auning Camping, fandt vi ud af at det sagtens kan lade sig gøre at bruge vores Campingaz i forteltet. Grillen er ikke større end den nemt kan flyttes rundt på og med en gang kogte kartofler "dumpet" i gryderetten, så fik vi nok engang god mad på campingturen :)

                PANDEKAGER ER INGEN SAG ...
Vores CampingGaz grill bliver brugt til mange ting, bl.a. pandekager - ja, det er der ikke meget grillmad over, men vi har en stegepande som er eminent til at lave pandekager på, og så er det jo nemt lige at få en gang pandekager med is :)Campingaz
Campingaz
Campingaz-og-godt-kød
Campingaz
Ind imellem får den "fuld skrald" med et rigtig godt stykke oksekød og det blev det bedste Entré Côte, som vi til dato har lavet på vores Campingaz grill.

På sidelinien fik vi så halverede hvidløgs-bagekartofler, som havde været en tur i ovnen.

    

Omnia & Campingaz har vist sig at være et rigtig godt makkerpar, og da vi fik købt silikone formen, blev det helt sublimt.

Omnia er IKKE en grill anordning, det er en ovn til dit gasblus, enten udenfor på en grill eller inde i campingvognen på et gasblus.

Maden passer sig selv og efter et stykke tid kommes der små pastaer og fløde i formen, og uden de store anstregnelser bliver maden færdig.
Omnia & Campingaz
Omnia Omnia
Omnia-og-campingaz
Omnia mad

   
   FÆLLESSPISNING MED GODE VENNER

Vi tager ind imellem også på tur sammen med gode venner og så bliver der naturligvis også arrangeret fællesspisning, som her ved Rhinen i 2020.
Fællesspisning på
                   campingturen


Knorr-på-camping
Fra tiden til anden bliver mad lavet om til noget andet end tiltænkt, og en Knorr suppe kan bl.a. laves om til sovs, ved at putte mindre vand og og tilsætte en smule fløde.

Vi har tilsat skivede kartofler og serveres kød ved siden af.