Campingliv-i-Herning

I år skulle vi prøve noget helt nyt i forbindelse med Ferie For Alle 2017.

Vi skulle holde weekend i campingvognen på "messe campen". Vi ankom torsdag og fredag morgen så det lovende ud....et flot vejr som IKKE holdt weekenden over...!


Det blev en rigtig god oplevelse hvor alle sejl var sat til...

REJS & SPIS
Ferie-For-Alle-2017En stor del af det at rejse udenlands, er at spise spændende lokal mad, Denne stand fortalte om de spændende italienske oste...
Ferie-For-Alle-2017 Store brød til smagsprøver

> Sådan et fortelt, vist th. havde jeg til mit dukkehus da jeg var barn. Et nostalgisk gensyn!
NYT & NOSTALGISK
Isabella_MomentsMed det nye Isabella Moments trækkes trådene 60 år tilbage i tiden for Isabella forteltene.Isabella Moments er fremstillet ud fra et telt fra 1964.
Isabella Moments
Et gensyn med bardommenFortelt-til-dukkehuset
FRITID I OVERFLOD
Ferie-For-Alle-2017
Vi var rigtig tilfredse med at kunne bruge en weekend i Herning, trods det meget ringe vejr.

Det var rart at kunne gå til og fra de mange haller for at se på sagerne og det var også rart at kunne snuppe "Isabella Ekspressen Futte" når fødderne var ømme og man gerne ville tilbage til sin campingvogn.
Ferie-For-Alle-2017
CAMPINGFERIE.DK
Kabe-Caravans
Ved Kabe standen mødte vi Peer Neslein & Mads Nielsen i sving med at fortælle om deres camping oplevelser og portalen Campingferie.dk.
Campingferie.dk
Peer viste gerne sin nye Kabe frem for interesserede.
På en så stor feriemesse som den i Herning, er det nemt at "drukne" i mængden, men denne imponerende tidligere militærlastbil skilte sig ud fra flokken, så den måtte jeg lige kigge nærmere på og vide mere om.

Det viste sig at være en ritgig god idé - for Kidcamper.dk er et af de meget vigtige projekter i bestræbelserne på at hjælpe børn i krise!

KID CAMPEREN

Kid Camperen er for børn som har det svært på den ene eller anden måde. Kid Camperen er skabt for at give netop de børn en oplevelse ud over det sædvanlige.

LÆS MERE HER

kidcamper.dk
Kidcamper.dk
Med eget køkken og flere sovemuligheder, er det muligt at komme derud hvor "naturen ender" og virkelig føle at man har luft under vingerne og himlen er høj og dette kan være af stor vigtighed for børn i krise...
Kidcamper.dk

Se denne lille
Youtube video.

Camping er fuld af kontraster!
Som campist tilbydes man alle de muligheder man kan ønske sig. Om man er til det frie liv med muligheden for at overnatte de mest "umulige" steder, eller om man er til "luksus og magelighed"... Kun ens økonomi og lyst styrer værket....
FRA DEN LILLE CARETTA...
TIL DEN STORE FENDT
Caretta_Off_Roader
Fendt_brilliant
Caretta-Offroad
Caretta-Off-Road
Stor forskel, men samme formål..
Fendt-Brilliant
Fendt_Brilliant-650
          KLUBBERNE - forhandlernes & importørernes ambassadører
                  CAMPINGVOGNEN DER KOM IND FRA KULDEN....
Hvert år til Ferie For Alle, kan man møde flere special klubber, som alle gør et stort arbejde for at dele deres viden om de campingvogne og autocampere som de repræsenterer.
Adria-Club-Danmark
Adria Club Danmark
Knaus-Klubben
Knaus-Klub Danmark
Tabbert-Klubben
Tabbert Club Danmark
Bürstner-Klub-Danmark Bürstner Klub Danmark
Kabe-Klub-Danmark
Kabe Klub Danmark
LMC-TEC Klub Danmark
LMC-TEC Klub Danmark


Det er benhårdt arbejde at stå på sådan en messe. Man står badet i projektørlys på den hårde betongulv. Heldigvis finder mange klubber ud af at lave en "vagtplan", så man skiftes lidt om tjansen...
          KNAUS TRAVELINO
        ÅRETS CAMPINGVOGN 2017
Knaus-Travelino-2017
Knaus Travelino blev valgt som Årets campingvogn 2017. Alt respekt for Knaus gruppen og designerne bag, men det ville ikke have været mit valg "på øverste hylde".

Innovation eller ej - mit valg, når jeg ser rundt på markedet med nye campingvogne vil altid være om jeg selv ville købe en Travelino, og mit svar vil være nej.

Jeg syntes ikke den er pæn, være inde eller ude og så kan dens konstruktion ellers være nok så innovativ.

Det er ikke grund nok for mig, men smag og behag er jo forskellig, så smut selv hen til en Knaus forhandler og kig vognen efter i sømmene, måske det er lige er vognen for dig og din familie.
Knaus-Travelino-2017

AUTOCAMPERNE

Det er altid imponerende at kigge på de mange autocampere, men de koster også rigtig mange penge...specielt på danske nummerplader. Mange vælger derfor at købe AC i Tyskland og så vognen tysk indregistreret. Dette betyder så at man er afskåret fra en tur rundt i Danmark, men det betyder også en helt anden købssum.

CARTHAGO-AUTOCAMPERS
Læs mere om CARTHAGO AUTOCAMPER

Polar-Caravans En af nyhederne på Ferie For Alle 2017 var at Polar var tilbage på scenen. Et dejligt g ensyn med en særdeles flot campingvogn.
  POLAR-CARAVAN
Når en campingvogn, så at sige en gang er "sendt i graven"...så er det ikke ofte at man ser dem genopstå, men det har gjort sig gældende for den kendte svenske helårs-vogn POLAR og dette har man gjort med fuld honnør :)
POLAR 560 LB:
Polar-560-LB-2017
Polar-forhandlere-2017
Polar-560-LB-2017
Polar-560-LB-2017
POLAR 590 CTH DB:
Polar-590-CTH-DB
Elegance og stil er to ord som man uden problemer kan forbinde med de nye Polar campingvogne... Polar-590-CTH-DB
Polar-590-CTH-DB-2017

Vi kender ikke til at campere i en Autocamper og vi regner heller ikke med at vi nogensinde kommer til at eje en.

Det er så anderledes en måde at campere på end med en campingvogn. Man kan ikke lige "snuppe bilen" og tage på sightseeing, som man kan når boligen ikke hele tiden skal med.

Vi kan rigtig godt lide at tage på små improviserede tur når vi er på ferie, og dette vil være besværligt med en autocamper. Med en campingvogn kan man efterlade sin vogn på pladsen, tage på tur i bilen og komme tilbage til en campingvogn som er klar og sat op.
Den imponerende Morello
Morello-Cruise-Camper
...som forhandles i Danmark af PB Autocamper i Allingårbro, ikke langt fra Randers...

th. Morello - LÆS MERE OM MORELLO.

Den stilfulde Globetrotter
Dethleffs-Globetrotter
Selv om vi ikke ser os selv som kommende autocampister, kan vi dog stadig godt begejstres...
Dethleffs-Globetrotter-Premium-info
Information om den store Dethleffs herover.

LÆS MERE OM
DETHLEFFS


Kampa-Motorrally-Ace
Kampa fremstiller også luft telte til Autocampere og det tror jeg er rigtig nyttigt. En Autocampist er oftest mere på farten og derfor er det godt med et fortelt som er hurtigt og nemkt at håndtere... Dog syntes jeg at det var pudsigt at jeg slet ikke så nogen af teltene, sat på en af autocamperne...men ok, det er tanken der tæller..Ikke?
Pilote-Autocamper-2017

Pilote

LÆS MERE OM


PILOTE AUTOCAMPER