"Campinglivets glæder - men ikke for enhver pris ..."

Sprite 390
               Super
Sprite 390 SuperVi er overraskede over at en vogn som er 20 år gammel stadig har så flot et fløjl betræk. Ingen slid mærker eller tyndslidte områder.

Det eneste vi kan se er at stoffet øverst på "frontpuden" er lidt solfalmet, men det er en lille pris at betale og en ting som vi sagtens kan leve med.

Hynderne er lavet som springmadrasser og er gode at sove på og sidde i - så igen plusser på kontoen.

Det generelle indtryk er at der gennem årerne er blevet passet rigtig godt på den lille Sprite og det vil vi fortsat også gøre.

Der skal dukke et rigtig godt tilbud op som er svært at sige nej til, før vores "bette Sprite" sendes videre til andre ejere.
Sprite 390 Super Vi kommer nok kun til at benytte os af det lille bord-udtræk - vi har ikke behov for mere og derfor vil vi tage ekstra bordet ud af vognen og pakke det væk. Vi skal ikke holde stor fest i vognen, og hvis vi skal, må det foregå udenfor vognen ...

Sprite 390 Super Sprite 390 SuperDer er meget mere plads i køkkenet end jeg havde regnet med, og jeg kan ikke bruge alt pladsen til køkkenting alene.
Sprite 390 Super 2001Det har været nødvendigt at investere 100 kr i en meget velholdt lille ovn, som vi har købt privat. Vores sædvanlige ovn er for stor til vores lille Sprite ...

Sprite 390 Super
Der er ikke elektronisk skyl i toilettet, det foregår ved at dreje på den store knap men det klarer vi nok endda.


 • Første tur i vores lille Sprite gik til Arrild Ferieby Camping i det sønderjyske og det blev en tur med rene plusser på kontoen.
Sprite 390 SuperPå grund af størrelsen, er det en vogn som er uhyre nem at køre med og håndtere og da alt virkede i vognen som det skulle, så blev vi alle 3 "en smule forelskede" i "Sprite'n".
Første nat lavede vi en "onsdagsopredning" ved at benytte udtrækket, mest for at Asta og Kai skulle få mere plads gennem natten -MEN ingen af de to benyttede den ekstra plads og Kai måtte som vanligt kæmpe lidt med Asta om pladsen, så vi vil i fremtiden ikke rede op i hele vognen bredde, hvilket gør det nemmere at komme ind og ud af sengene, hvis man af den ene eller anden grund har behov for at skulle op.
Vi ser nu frem til næste tur - for vi er slet ikke færdige for i år. Vi håber på et godt efterår med flere oplevelser i vores lille campingvogn - ture som ikke nødvendigvis behøver at gå langt væk. Bare det at komme på tur, betyder så meget inden det for alvor bliver vintermørkt og trist.