Ronæs StrandcampingVi besluttede os for at følge med på turen, da to af vores venner havde bestilt plads på Ronæs Strand Camping på Fyn. Det blev samtidig vores debut som "combister" :)


Ronæs_Strandcamping_Juni_2021

                                                                                                   GAMBORG FJORD - NATUREN NÅR DEN ER TÆT PÅ
Krabbejagt på Gamborg Fjord
Krabbejagt på Gamborg Fjord
Combi-Camp-CampinglivDet var hyggeligt at stå i det fri og lave aftensmaden og selv om der var fuld blus på sol og sommer, så var det en rigtig behagelig oplevelse. Da det jo var den første tur som "combister", fandt vi samtidig ud af hvad vi ønskede at få lavet om på og hvad vi kunne forbedre, og dette vil blive gjort så vi kan få en endnu bedre oplevelse på den næste tur.

Ja, det ser lidt rodet ud og det var det også, for tingene i køkkenet skal lige finde den rette plads og så skal skufferne skiftes ud, selv om det er de originale skuffer. Dem er vi ikke tilfredse med. Mona's onkel er en rigtig dygtig tømrer/snedker og han vil gerne lave nye skuffer til "combien" - så det bliver SÅ godt!

Dometic køleboksen var HELT suveræn. Den fungerede 100%. Vi havde ydermere taget vores Mobilcool boks fra Harald Nyborg med, og den fulgte lige så godt med! Så der var kolde øl, koldt vand og mælk og kølige madvarer 24/7.
 VORES OPLEVELSE AF CAMPINGPLADSEN
Ronæs_Strandcamping Ronæs_Strandcamping Der var utroligt smukt ved stranden ud til Gamborg Fjord og jeg kunne sidde i lang tid og bare kigge og nyde en stille tidlig morgen ... og derfor havde jeg det stramt med at selve strandarealet var plastret til med trailere, pedalbåd, kajakker, volley og motionsredskaber.
Ronæs Strand Camping
Ronæs Strand CampingAftensolen over Gamborg Fjord var så smuk.
Ronæs_Strandcamping Ankomsten til Ronæs Strand Camping er nem og overskuelig og det var rart. Pladsen har en velassorteret butik og med spændende isbar og salg af frisk morgenbrød, som skal bestilles aftenen i forvejen.
Ronæs Strand Camping Ronæs_StrandcampingPladsens fælleskøkkener, toiletter og baderum er gode og velholdte og de var rigtig gode at benytte.
Ronæs_strand_Camping Ronæs_Strand_Camping
Der var ikke egenbetaling for brusebadet, som var gode og velfungerende.
Vi kunne så at sige "slå to fluer med et smæk" , på turen til Ronæs. Deltage i Skt. Hansfesten og få indviet brugen af vores Combi-Camp.
Skt.Hansaften på Ronæs Strand
               Camping
At det så ydermere blev et fantastisk vejr, så det var muligt at komme i vandet flere gange om dagen, satte jo blot prikken over i'et !
  Ronæs-StrandcampingDet kan siges meget kort: "Vi kommer gerne på besøg igen på Ronæs".