Vi kendte slet ikke til Sølystgård Camping's eksistens, før vores venner, Majbrit & Kim Veng, fra LMC-T.E.C. Klub Danmark, viste os pladsen i forbindelse med en tur i Mols Bjerge.

Det er en perle som vi skal tilbage til, det er 100 % sikkert.

Det var ganske vidunderligt at gå langs stranden og bare suge lyset og stemningen til sig uden anden støj end fuglene og bølgerne. Det lyder som et helt "Skagens-maleri", men sådan var det...

Sølystgaard_Camping

Sølystgaard_CampingDet er så oplagt at præsentere store billeder i denne præsentation, for det er store vider. 16 tdr. campingplads med udsigt ud over Ebeltoft Vig.
Reception og butik i smuk forening... vaskeriet findes til højre for butikken med flotte og velfungerende maskiner.

Sølystgaard_CampingMed en fantastisk badestrand, ugeneret af trafikstøj og en masse "glo-gæster", som sætter prikken over i'et.
Hytte lige ved strandkanten - endda til udlejning... Det er ikke ofte man har muligheden for at leje en hytte ganske få meter fra vandkanten.


På billedet tv. er Kai på vej ned af den bakke I kan se i venstre side af billedet herover med Asta og feriehunden Nuser. Det er campingvogne i 1. parket...


Bad og fælleskøkken

Flot og velholdt køkken med udsigt til begge sider over campingpladsen.

Bruserum til højre og håndvaske til venstre.

Toiletter og bad var ikke i sidste skrig, men tag ikke fejl - de var velholdte og renholdte.

Teltcampisterne kunne også følge med i herlighedsværdi i forbindelse med placeringen, som i øvrigt var på den bakke som Kai og hundene er på vej ned af.Håndvaske til de store og de små - børnetoiletterne th. i billedet kan ikke aflåses.De smukke karrygule hytter var meget velbesøgte og det var fuldt forståeligt, De lå smukt, men mulighed for både sol og skygge og de lå godt beskyttet for vejr og vind.