Mosel Insel Camping var rent tilfældigt valgt undervejs og det viste sig at være så godt et valg, at den videre færd mod Trier blev udsat til en anden god gang.

Vi havde inviteret Kai's to niecer, Sarah & Anne Sofie, med på ferien - en stor oplevelse for dem og for os.
Broen over Mosel mellem byerne Treis & Karden. Treis til højre (lille turbåd i retning mod Koblenz) og Karden til højre (stor turbåd).

Toiletbygningen på Mosel Insel Camping stod på betonsøjler og det var først da vi var kommet hjem at ti-øren faldt... Ind imellem oversvømmer Mosel desværre landskabet omkring sig og dermed også en campingplads lige ved flodbreden og DERFOR er bygningen på betonsøjler :)

Iøvrigt var toiletter og badeforholdene helt i top og flot renholdte og vedligeholdte...

Handicap toiletter var dog i stue-etagen...


Da vi ankom til campingpladsen, gik Kai en tur på pladsen sammen med pigerne. Vi gav lov til at de selv kunne rende rundt på pladsen, under to forudsætninger - aldrig nærmere end 3 meter til floden og altid mobiltelefon med sig.


Pigerne havde selv telt med og de satte det selv op i fællesskab.

TOILETTER & BAD PÅ MOSEL INSEL CAMPING


BYEN OMKRING PLADSEN

På campingpladsen var der ikke nogen stor butik eller i det hele taget noget salg af fødevarer. Dog kunne man hos campingmutter købe lokalt fremstillet Mosel vin, hvilket vi gjorde og den var overordentlig god. Ganske tæt på campingpladsen, ca. 5 minutters gang, var der både en Edeka og en Penny Markt, hvor det var muligt at købe de ting man måtte have brug for, incl. frisk brød.
Som det fremgår af navnet, så ligger Mosel Insel Camping på en ø, men skibstrafikken sejler kun på den ene side af øen og på den inderste side, tog flere campister sig en dukkert. Ellers har byen et rigtigt dejligt badeland, som vi da også benyttede.