Jeg kom tidligt op til Ålborg og fik mulighed for at tage en del billeder inden hallerne blev fyldt af gæster, fulde af forventninger.

Jeg havde desværre glemt min store eksterne blitz, hvilket resulterede i at nogle billeder ikke blev optimale.


Et kig ud over den store udstillingshal i Ålborg KongrescenterTil foredrag med Anne Vibeke Isaksen


En snak med Isabella om Adria Action


Flere klubber var repræsenteret


Mange campingpladser var i Ålborg

Jeg var til foredrag med Anne Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk om hendes 10 foretrukne rejsemål og de var jævnt fordelt mellem Danmark, Canada og blandt andet Australien, men inden da, havde jeg haft en god snak med Tommy Boisen om deres sortiment, eller mangel på samme, til Adria Action. 

Tommy Boisen viste billeder af det nye Ventura Wave, som med to små snit i vulsten, virkede fint på en Action, selv om det var smart, så var det nok i det fleste Action-ejeres øjne, en nødløsning.

Flere klubber repræsenteret på messen i Ålborg i weekenden, Knaus Klub Danmark, som jeg fik en snak med og det er mit indtryk at alle klubber havde travlt i weekenden.

Rigtige mange campingpladser havde også fundet vej til Ålborg og de havde rigelig at se til med at "kapre kunder til butikken", deriblandt en af vores egne favoritter - Hvalpsund Camping.

TV2 NORD BESØGTE CAMPING 2014 I ÅLBORG

Camping_2014_TV2Nord
TV2 Nord kom forbi for at lave optagelser af stemningen og af en familie som var på udkig efter en en campingvogn
.

Nu var det ikke undertegnede som fotografen filmede, men den meget søde elefant og så stemningen generelt, før turen igen gik videre på kig efter campingvogne.

Jeg så lørdag aften udsendelsen på TV2 Nord's net tv, og tja, blev lidt irriteret over hvor lidt man egentligt fik ud af anstrengelserne... Bolden er hermed givet op til at lave en ordentlig udsendelse med en mulig kommende camping familie på deres tur rundt på en messe!


Camping_2014_TV2NordDen røde kirsebær bombe var mere speciel end den var køn, men den var sat i stand af en autolakerer og så skal der jo gejles lidt.Billedet tv. er et kig ind i "Simpel Living" opsætningen herover og det er da vist ikke helt så simple endda, men spændende var det...men hånden på hjertet? Så ville jeg til enhver tid vælge en ferie i den meget smukke Bürstner Autocamper.

Noget som virkeligt irriterede mig var at det slet ikke var muligt at komme ind ind i nogen af autocamperne uden tilladelse og under opsyn.

Om det var fordi man vidste af erfaring at vi nysgerrige gæster ville ødelægge interiøret eller man var bange for at en eller anden kortsluttede et køretøj og ville gøre et flugtforsøg, ved jeg ikke, men personligt så syntes jeg det var FOR poppet.


Og så, med tanke på den forstående messe i Herning, så ved jeg at det samme gælder der... Nok se men ikke røre og ja, det irriterer mig altså. Andre kan se anderledes på den sag og fair nok. 
"Der skal ikke herske nogen tvivl om Isabella kvaliteten, men det er voldsomt at et fortelt til en Adria Action skal veje 30 kg og koste 16.000 kr."

Isabella & Adria Action

Jeg fik en snak med Tommy Boisen fra Isabella omkring Adria Action. Desværre ligger det ikke i kortene at Isabella for alvor begynder at fremstille markiser til Adria Action.

Heldigvis er Tommy Boisen innovativ, som vist på billedet th. hvor et 2014 Ventura Wave er rettet til med to klip og et par ekstra pløkker, så det kan benyttes på en Action, men på trods af Tommy Boisens opfindsomhed, så er det stadig en lappeløsning, set fra en Adria Action ejers side.

Herover: En Ventura Wave 800 sat på en Action

                                                                                CAMPINGSTEMNING I EN UDSTILLINGSHAL

Campingmesse-i-Aalborg-2014Efter en spændende dag, blev det tid til at vende hjemad med tasken fuld af gode oplevelser og kameraet stadig varmt efter at det havde fået lov til at arbejde!

Weinsberg_Caravan_2014