I sensommeren 2013 tog vi en forkert beslutning - vi solgte vores TEC Travel King 470 TE.

Vi savnede ret hurtigt den TEC med enkeltsenge og endesidde gruppe, men ad omveje har vi nu den helt samme indretning - nu er vognen bare en LMC.

Se mere om den tur - KLIK HER

LMC-Musica-470-E Vi bliver mere og mere glade for vores Musica, og der skal meget gode grunde til at den bliver udskiftet.Lige så smuk som vores Musica er udvendigt, lige så smuk er den indvendigt...
       LASTELUGEN BLEV MONTERET

Den ekstra lasteluge fik vi lavet, men på vores Musica...
         MED PLADS TIL UDEKØKKEN

Det ekstra strømstik på siden af vores campingvogn, giver mulighed for et lille udekøkken, og det bliver flittigt brugt.
Den lille kogeplade fungerer fint, og har flere gange været i brug. Endnu et plus til vores lille udekøkken :)

                OG NU MED EN SKODA

I marts måned 2016, måtte vi sande at vores Ford Mondeo var blev træt, så vi besluttede os for at købe en Skoda Octavia 1.9 TDI - 105 HK og 250 NM.

Kort og godt... Sikken en fantastisk arbejdshest... Den trækker bare afsted med vores campingvogn uden at anstrenge sig, men vi var dog nødt til at få sat de såkaldte MAD fjedre på den...
LMC-Musica_og_Skoda_Octavia
Efter en optankning på Rasthof Hütterne Berge, går det sydover mod nye eventyr
Rasthof-Hütterne-Berge_A7

Vi har på tidligere campingvogne set de tydelige konsekvenser af mærkater og forhandler reklamer.

Se denne side

Vi er derfor rigtigt tilfredse med at man hos Brønderslev Caravan & Trailer Center har fået fremstillet DK skilte som ikke gør skade på underlaget...

Det er lidt som at være "gået over til fjenden" med købet af vores LMC...

Vi har virkeligt kæmpet for TEC her på hjemmesiden og mange penge kunne være sparet hvis vi aldrig havde solgt vores første Travel King, men i stedet havde ofret det der skulle til for at få den campingvogn optimeret.

Vi kom blot i den situation at vi blev ramt af "tordenkilen" da vi så vores Musica og da vi samtidig ikke var vilde med interiøret i de nyere TEC's, ja så måtte vi hoppe ombord i en LMC, trods alt :)
NÅR MUSIKKEN SPILLER OG CAMPINGVOGNEN ER MED PÅ NODERNE!
LMC-Musica-470-E-2010
  • Egenvægt 1040 kg
  • Totalvægt  1500 kg (opvejet fra 1350 kg)
Fordele:
- enkeltsenge
- endesidde gruppe   
- ekstra lasteluge
- god plads ved dør                               
Ulemper: 
-
 mangler strømstik i siddegruppe (dette har vi fået lavet, plus ekstra strømudtag på ydersiden af vognen, hvilket giver os mulighed for udekøkken)
- køkkenbord ikke så stort
LMC-Musica-470-E

INTERIØR FØR & EFTER

De lyser hynder var ikke hensigtmæssige når Asta, vores hund, også kommer i møblerne og med bare ben på en varm sommerdag, var vi sikre på at de heller ikke var rare at sidde på. Løsningen blev at vi købte ekstra stof hos Brønderslev Caravan og fik både ryglæn og hynder ombetrukket.

Da vi købte vores campingvogn havde bordpladen en lille skade og sammenlagt med at vi ikke syntes så godt om den hvide overflade, så valgte vi også her at få det ændret og vi fik monteret en ny overflade belægning - en såkaldt kontor-overflade, som er nemt at holde og er yderst slidstærk.

GULVTÆPPE I CAMPINGVOGNEN
LMC-Musica
Vi ville have gulvtæppe i vognen og vi ville have et helt tæppe, så vi henvendte os til Garant Tæpper i Randers, hvor vi købte en kontortæppe i mørk antracit grå. På grund af styrken og at det er nemt at holde rent. Garant Tæpper skar tæppet til så det passede til alle hjørner og indsnævringer og lagde det i campingvognen.
LMC-Musica-470-E
Det overskydende læder fra siddegruppen, er nu blevet til to puder i gavlene af sengene og de før store grå puder, har nu også samme udseende som sengene.
                 Sådan så vores Musica ud, da vi fladt pladask for den...
LMC_Musica_470_E_2011
LMC_Musica_470_E_2011
LMC_Musica_470_E_2011
LMC_Musica_470_E_2011
LMC-Musica-470-E-solceller
Vi fik monteret solceller på taget...

En ting som var et "must" for os da vi købte vores Musica, var solceller.


Det havde vi også på vores forrige campingvogn, TEC Travel King 460 TDF og det ville være svært at undvære.

Det er strømbesparende, mens vi bor på en campingplads og vi har altid strøm på vognen når vi er undervejs. Solcellerne er på 150 KW
PÅ TUR MED VOGNEN
Campingpark-Sonneneck-BoppardDen første sommerferie med vores Musica, gik bl.a til Campingpark Sonneneck, Boppard ved Rhinen. Det var en dejlig oplevelse, både inde og ude!
LMC-Musica-on-Campingpark-Sonneneck

For os er Tyskland ikke blot en land vi farer igennem på en motorvej.


Vi holder meget af at rejse rundt i Tyskland.
Tyskland er fyldt med spændende steder og varieret natur.


Vores Musica, slog ikke tonen helt rent an da vi skiftede trækdyr, men efter nogle små justeringer, spiller musikken igen helt i dur & mol og vores campingvogn er så let at køre med...


                               VI CAMPERER SELVFØLGELIG OGSÅ I DANMARK!
Ganske ofte er vi blevet mødt med  stor venlighed og en campingplads i "spitzen- klasse" , når vi camperer i Danmark, som f.eks. på Camp One Bøjden Strand på Sydfyn og når man så tillige kan bo med den mest fabelagtige udsigt, så sætter det lige prikken over i'et :)
Camp-One-Bøjden-Strand
Tannisby-Camping En campingplads i det nordjyske som vi også holder meget af at komme på, er Tannisby Camping i Tversted og med Vesterhavet lige i baghaven og masser af spændende seværdigheder at "forlyste" sig i området, så er Tannisby Camping en plads vi sætter stor pris på .