Vi har fået en masse campingblade af vores gode ven, Steen Æbeløe og de bliver flittigt støvet igennem for at finde billeder og information omkring T.E.C. campingvogne.


Jeg er på en stadig jagt efter gamle T.E.C. billeder og ligger du inde med nogle som du gerne vil dele, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til mig.

Send en email

  • monadamholdt@gmail.com - kopier ind i eget program...

TEC_nostalgi

TEC TEC
Det er stadig muligt at finde T.E.C campingvogne rundt om hos de danske forhandlere, men ellers tror at jeg at man skal kigge i retning af hollandske forhandlere.
TEC-Caravans
Holland var det helt store T.E.C land, udover Tyskland og i Holland kan man stadig finde flotte og velholdte nyere brugte T.E.C. campingvogne og det koster ikke ekstra, snarere tværtimod, at tage til Holland efter sin campingvogn og i Holland er man generelt gode til både tysk og ikke mindst engelsk.
                                                                       En æra sluttede med TEC, men nogle kører dog videre.... nu som LMC Vivo & Style

TEC-campingvogneI August 2013 blev T.E.C. nedlagt som selvstændigt navn i campingverdenen og lagt sammen med T.E.C. - En æra som startede i 1957 var nu slut...

En ting vi finder besynderligt er at LMC kvalte TEC, forbi de ikke solgte godt nok. Derefter blev logoet udskiftet til LMC, vognene ændrede navne til Vivo og Style og fik sig en grundig overhaling indvendigt - hvorefter salget igen steg....


Navnet opstod efter en fusion af de to firmaer Thrun og Kiel Reiseanhänger Nachfolger - En efterfølgende sammenlægning af efternavnene Thrun & Eicker – dermed Thrun & Eicker Caravans (T.E.C.)

Enten var det en forbruger uvilje mod TEC, at vognene sælger meget bedre med et LMC logo eller også skyldes det at LMC har tildelt Vivo og Style så meget opmærksomhed... det skal jeg ikke gøre mig klog på...

Historien om T.E.C
TEC-historie
    KLIK PÅ BILLEDERNE HERUNDER

TEC-historie
   TEC_Caravan
Billedet tv. og th. viser vores første T.E.C. - en Travel King 470 E, som vi var meget nysgerrige over hvor var endt henne og det viser sig at vognen nu triller på camping i Norge..

LMC-TEC KLUB DANMARK

Klubben for begge søstervogne - TEC & LMCTydelig lighed mellem TEC & LMC

Hos Camping-specialisten i Lind ved Herning, fik vi øje på en meget smuk TEC Travel King 470 TE, som var samme årgang som vores egen LMC Musica - og ligheden de to vogne imellem, er ganske tydelig. Begge vogne er fra 2010.
TEC-LMC

TEC-LMCLMC-TEC

TEC_Camping

Godt håndværk og sunde vogne - synonymer man kunne og stadig kan forbinde med en TEC

TEC_Travel_King_470_ETEC Travel King på Rasthof Falkenwald ved A9 i Tyskland i 2011. Iøvrigt samme vogn som ses på billedet herunder..

LMC-TEC  TEC og LMC på DCU Mols Camping i 2013
TEC, LMC & TEC på Krakær Camping 2013TEC-Travelbird-390

TEC-Travelbird-390

TEC-Travelbird-390