Brønderslev Caravan 21-01-2021 21.01 2021
Caravelair-Brønderslev
                    CaravanJeg er så glad for at jeg fik mulighed for at besøge Brønderslev Caravan for at tage nogle billeder, midt i en tid hvor alting mere eller mindre er lukket ned p.g.a corona.

Alt foregik efter "bogen" og jeg gik alene rundt i den store hal og tog mine billeder - udstyret med mundbind og sprit i lommen.

TABBERT - NY HOS BRØNDERSLEV
 
Tabbert-Brønderslev Caravan
Smæk for skillingen, når det kommer til stil og komfort.

... det får man bestemt i den store Tabbert Puccini, og SKULLE vi på et tidspunkt bestemme os for at blive fastliggere, så vil jeg bestemt kigge i den retning efter en vogn med GOD plads og albuerum, men der er vi ikke endnu .... vi elsker at rejse og opleve.

Vognen var næsten lige ankommet til Brønderslev, så den var endnu ikke nået indenfor i udstillingen. Iøvrigt noget af en størrelse at få plads til indendørs og noget af en logistisk opgave ...
 
Tabbert_Puccini_685_DF Tabbert-Puccini-685-DF
Tabbert_Puccini_685_DF Tabbert_Puccini_685_DF
 
TABBERT ELEGANCE I OVERFLOD
Tabbert Rossini 450
                 TD-hos_Brønderslev_Caravan


TABBERT Rossini 450 TD
Tabbert Rossini 450 TD -
                Brønderslev_Caravan Tabbert Rossini 450 TD hos
                Brønderslev_CaravanTabbert Rossini 450 TD hos
                Brønderslev_Caravan

Tabbert Rossini 450 TD hos
                Brønderslev_Caravan
Selv om jeg kun ville have fremhævet en vogn pr. mærke på denne side, så MÅ denne Rossini med.

Jeg syntes det i den grad grad var en smuk campingvogn, både udvendigt og indvendigt.

Tillige har vognen den størrelse som jeg (vi) rigtig godt kan lide, hvilket gør den håndterbar og nem at komme omkring med, også hvis jeg er på tur alene, hvilket jeg ind imellem er.

I udstillingen kunne man også se en skøn enkeltsengs Da Vinci 495 HF. Tag en tur til Eventyrvej, hvis nysgerrigheden er blevet vakt :)

LMC MED "DRIVTØMMER"
LMC Vivo 592 K - Brønderslev
                 CaravanLMC Vivo 592 K - 2021

"det giver et lille stik i hjertet at frydes så meget over en Vivo. Jeg er jo inkarneret TEC fan, og en Weltbummler hedder jo i dag LMC Vivo, og er i den grad blevet opgraderet ...."

LMC-Vivo-592-K

Ja, jeg ved det godt ... den med drivtømmeret er kryptisk, men jeg skal vise jer hvad overskriften gemmer.
LMC Vivo 592 K hos Brønderslev
                Caravan
Vivoen er den campingvogn hvor jeg får første gang blev ramt "lige i panden" af de mest elegante og lækre bordplader som jeg til dato har mødt i en cv.

"jeg følte mig lidt fjollet, men jeg havde bare lyst til at stå og røre ved bordene i Vivoen ... "

LMC Vivo 592 K hos Brønderslev
                Caravan
De var lækre, de var flotte, de var "bløde" og så lignede de faktisk forarbejdet drivtømmer. JA, jeg blev hooked!
Overfladen og udseendet gjorde at man aldrig vil opleve "fedtfingre" på overfladerne ...
LMC Vivo 592 K hos Brønderslev
                Caravan
Vivo'en var en VIRKELIG flot familievogn med stil og klasse ...
LMC-Vivo-592-K
En ting som var rigtig smart i denne vogn, var at der var to klædeskabe, for er man en familie afsted på tur, så skal der være god opbevaring til f.eks 4 personers tøj, og pga. køjerne, så er der jo et mindre antal over- skabe i denne vogn. Se figur-tegning tv.

CARAVELAIR
Caravelair Vi købte vores egen Caravelair i februar 2019 hos Christian i Brønderslev, og det er et køb som vi ikke har fortrudt.

Vores Allegra er skruet rigtig godt sammen og det er den vogn vi endnu har ejet, som er nemmest at køre rundt med.

Vores "baguette" er snart 10 år gammel, men selv om man ind imellem kan "kigge lidt over hækken" efter en anden vogn, så skal vores Allegra ingen steder, for den gør det der forventes af den, og den gør det rigtig godt.

Dog skal jeg ikke undsige mig fra, at jeg RIGTIG gerne vil eje en campingvogn med et kompressor køleskab, som flere af Caravelair vognene er udstyret med, og lur mig, om det ikke kommer til at ske, HVIS vi en dag beslutter os for et skifte.

LÆS OM VORES CARAVELAIR
KOMFORT & VELVÆRE
Caravelair hos Brønderslev_Caravan
Nogle af de forrige Artica vogne var meget ferske at se på indvendigt, men det er der blevet ændret på og det ser jeg som en klar fordel.
Caravelair-Artica-490


Køkkenbordet er ikke det største, men der er den plads man behøver, og så skal man ikke glemme det skønne kompressor køleskab - det er et absolut plus.
Caravelair-Artica-490
Caravelair-kompressor-køleskabFordelen ved et kompressor køleskab er at du har et køleskab med på tur som agerer som køleskabet hjemme i privaten, og det samme gælder for frostboksen. Størrelsen på et kompressor køleskab i en 490'er er på 150 L.

Ulempen er at det kun kører på strøm, enten 12V eller 230W, har vil man så have rigtig god gavn af solsceller på taget af sin campingvogn. Det skal ingen hemmelighed være, at jeg RIGTIG godt kunne tænke mig at have sådan et konpressor køleskab med på tur.


HOBBY - NY HOS BRØNDERSLEV CARAVAN

 
 
Hobby De Luxe 560 KMFe DK-Line

Hobby De Luxe 560 KMFe
Indretningen er velkendt - set i flere mærker, men i denne Hobby fik jeg virkelig en rar fornemmelse i maven, da jeg trådte ind i den, bortset fra en ting, som ærgrede mig.

Jeg lider desværre ind imellem af store problemer med ryggen, på grund af en gammel arbejdsskade og derfor er det IKKE optimalt for mig med de afrundede hjørner i sidde gruppen.

Jeg kan godt lide at sidde på langs i en siddegruppe og med de afrundede hjørner, kommer jeg til at sidde skævt, og det kan betyde at jeg får rigtig ondt i min ryg.

Køjesengen er denne Hobby er dog til UG, syntes jeg, og med et godt magasin under den nederste køje

Hobby-de-luxe-560-kmfe-2021
Hobby-de-luxe-560-kmfe-2021
 Hobby-de-luxe-560-kmfe