Bynære campingpladser i Europa
Campingpladserne nævnt herunder, er et bidrag fra Ulla Jakobi Sørensen, som er medlem af Campingliv på Facebook, hvor jeg har lavet et opslag med netop ønsket om information om by-nære campingpladser i både Danmark & Europa. Tak for hjælpen, Ulla :) - desuden bidrager vi selv med by-nære camping oplevelser, mest fra Tyskland & Østrig (se nederst mrk. (B) )
Seecamping Bregenz
Bodensee i Østrig


2.5 km ind til den hyggelige by Bregenz  langs strandpromenaden, hvor man både kan gå og cykle. Mange restauranter og cafeer ud mod søen. Opera "på søen" om sommeren. Man kan både i søen, lige udenfor pladsen.

LINK TIL PLADSEN

Camping le Balze
Volterra (Toscana), Italien


Ca. 1.5 km til centrum af hyggelige Volterra. Det første stykke vej, desværre på landevej, men så kan man gå ad mindre gader. Mindre plads uden de store faciliteter. Fin toscansk stemning mellem cypresserne....

LINK TIL PLADSEN
Camping Du Parc/Spiagga D'Oro &
La Quercia i Lasize (Gardasøen), Ita.


De 3 pladser ligger side om side ved Gardasøen i Italien - vi boede på Du Parc, som er tættest på byen, ca. 800 m. Fin og naturligvis turistet by med mange reatauranter, og sejlture på søen. Stor plads med mange faciliteter.

LINK TIL PLADSEN
Camping Village Torre Pendente
Pisa, Italien

Tæt ved Pisa, men ikke så spændende placering, dog kun 1.3 km til det Skæve Tårn i Pisa og ca. 2.5 km til centrum. Nok ikke en plads som jeg ville tage ophold på i længere tid. Pladsen har en pool. Ideel plads hvis man gerne vil opleve Pisa.

Camping Rochetta & Cortina
Cortina D'Ampezzo i Italien


To pladser lige overfor hinanden. Vi boede på Rochetta. Mindre plads med mange træer. Lille butik/Hot-tub. Ca. 2.5 km ind til Cortina D'Ampezzo af en smuk grus sti med udsyn til Dolomitternes største bjergmassiver. Utrolig smuk udsigt alle steder fra - incl. campingpladsen!

LINK TIL PLADSEN
  Camping Pierre de Coubertin, Ribeauville i Alsace, Frankrig.

En ægte "danskerplads", hvor der er flere danskere end noget som helst andet, og de endda taler dansk i receptionen. Ca. 1,3 km. ind til centrum ad villaveje. Hyggelig by med mange storke og ægte Alsace-stemning midt i vinruten. Også mange storke på pladsen.

LINK TIL PLADSEN

Camping La Garenne,
Bedoín, Frankrig


Hyggelig plads med mange pinjetræer og udsigt til Mont Ventoux. Ligger så tæt på byen, at man ikke engang har gjort sig den ulejlighed at have morgenbrød på pladsen... Det tager ca. 5 min. at gå ned i den lokale Carrefour, som ligger omtrent i centrum. Masser af skygge og fin pool.

LINK TIL PLADSEN
 
Disse campingpladser har vi besøgt udenfor Danmark - (B) = By-nær campingplads
  
På vej mod Slovenien og Bohinj søen i 2017 


Caravelair_Antares_Style_450
Vi ser frem til gode oplevelser sammen med vores Caravelair :)