Camping Tauberromantik i den lille by Detwang lige udenfor Rothenburg ob der Tauber, blev valgt udfra den korte afstand til Autobahn A7, hvilket vi også kunne se at mange andre havde valgt campingpladsen ud fra.

Camping Tauberromantik


Vi valgte Camping Tauberromantik, fremfor naboen på den anden side af hækken, Tauberidyl på grund af muligheden for skygge. Tauberidyl var betydeligt mere åben og dermed udsat for direkte sol.

Mange campinggæster benyttede sig af Gasthof Schwarze Lamm i byen og de serverede overordentlig god mad, til meget rimelige priser af et imødekommende personale. Det kan anbefales at bestille bord, hvis man gerne vil sidde udenfor på en lun aften - de pladser er der rift om...


Campingpladsen har også deres egen lille beværtning, men vi brugte den ikke og det virkede nærmest som om man også helst var fri. Tror det at kaffe og lidt kage samt en kold øl var muligt, og så havde været hyggeligt at sidde ude på deres terrasse.


Camping Tauberromantik, er lige som den anden campingplads i byen Detwang, Camping Tauberidyl, i dalen under Rothenburg ob der Tauber, lagt meget an på at være overnatningsplads for rejsende campister og rigtig mange hollændere så vi komme og rejse i de dage vi boede på pladsen. Nok fordi de havde fundet pladsen på samme måde som vi selv, nemlig via den hollansk skabte hjemmeside med campingpladser i kort afstand til de tyske autobahns.
Campingpladsen var uden de helt store udsving, men forholdende var 100% i orden.

Brusebad uden egenbetaling, som var holdt flot rene og imødekommende.

Når man går ind i brusekabinen, tænder lyset automatisk og når man går ud igen, så slukker lyset igen - ganske smart.
Det er en flot tur op til Rothenburg ob der Tauber og vi skriver med vilje op, for det er en stejl vej opad, som vi nok en anden gang vil tage gående og ikke på cykel, trods at det jo så går superhurtigt når man skal retur til campingpladsen. Det kan godt være svært at finde en p-plads hvis man vil bruge sin bil, men ikke umuligt.

Camping Tauberromantik var en plads uden meget spræl, men vi kan bestemt godt se os selv bruge pladsen en anden god gang, lige som andre danske campister som vi snakkede med på pladsen, havde gjort det.

Byen Detwang var utrolig hyggelig og Rothenburg ob der Tauber, var et kapitel for sig selv og området er billedsmukt og en kunstmaler værdigt :)

 RETUR CAMPING I EUROPA