Sønderborg Camping
25. Maj - 2. Juni 2019

Sønderborg Camping
ET GODT STALDTIP: Kør via motorvejen og Alssundbroen mod campingpingpladsen, så undgår du strækningen med brosten ved Dybøl, snæver bykørsel og den smalle Chr.X's bro, med campingvognen på krogen. Campingpladsen ligger for enden af Ringgade, selv om der også er et skilt som siger Marina Allé.
Sønderborg Camping I regn eller solskin.... så er det rart at tage på camping... og på Sønderborg Camping var der rart at være, med tennisklubben som et irritationsmoment for mig, men det er jo blot et spørgsmål om et andet pladsnummer næste gang.
Sønderborg Camping med hund
Asta syntes dog at det der med at alt vejr er camping campingvejr, er nogle oprklameret vrøvl... hun er IKKE til regnvejr på gå-turen!
Campingliv på Sønderborg
                   Camping
Har du hunden med på camping? Så er det virkeligt et lækkert sted for husets firebenede ven. Gendarmstiens rute går lige udenfor pladsen og med promenaden ind til byen er det nemt og bekvemt at tage hunden med på gå-tur...og har du ingen hund? Så gå en flot tur alligevel og få dig "en på opleveren" :)
Mona tog sammen med veninden Gitte (og delvis hendes mand, Jørgen, som var arbejdsramt) til Sønderborg Camping, mens Kai tog på motorcykeltur til Harzen sammen med en kammerat.
Caravelair                                 Caravelair Antares Style 450 & Caravelair Allegra 450
Nogle af dagene blev tilbragt sammen med andre medlemmer af Caravelair & Sterckeman gruppen på Facebook.

LINK TIL FACEBOOK GRUPPEN

Sønderborg Camping
Sønderborg Camping og
                   Gendarmstien
OM CAMPINGPLADSENS FACILITETER
sønderborg campingMan føler sig virkelig velkommen på Sønderborg Camping!
En overskuelig bynær campingplads som på alle måder er renholdt og meget velholdt...
Sønderborg CampingDer er småting man lige kan stå og mangle på hylderne, men det ville være nyttesløst med et "mini-marked" med alle slags butikker lige udenfor pladsen...

Man kan leje cykler,så man kan tage på opdagelse i og omkring byen.
Sønderborg Camping Sønderborg Camping

På Sønderborg Camping er det muligt at leje hytter i flere størrelser
og da vi nærmede os Kristi Himmelfartsdagene, var næsten alle hytter i brug, både af bilister på tur og motorcykel turister fra ind- og udland.


Sønderborg Camping Legeplads til de mindste finder man naturligvis også på Sønderborg Camping - ikke den største vi har set, men der var de ting man kunne forvente sig på en legeplads, inkl. en hoppepude.

Sønderborg CampingDet er MEGET velordnede forhold man tilbydes på Sønderborg Camping.
Sønderborg CampingRene toiletter og bruserum og en rar behagelig stemning...

Sønderborg CampingSønderborg Marina

SønderborgUdsigten fra Hotel Alsik