Assens-Google-Maps

  Assens StrandVi blev mødt af en natur vi ikke havde forventet og en by som osede af charme og stemning. Vi havde nok tænkt lidt hjemmefra, jaja, Assens, hvad har Assens, men vi måtte revidere vores opfattelse, for Assens havde meget mere end vi kunne nå på første besøg, så vi må tilbage en anden gang og gerne med bedre vejr :)

Assens og CampingLINK TIL WIKIPEDIA MED INFO OM ASSENS

_________________________

Utvivlsomt, så er en campingplads med til at skabe både liv og omsætning i handelslivet i den by som er nærmest, og dette er ikke anderledes for Assens og vi ved jo godt at "når det regner på præsten, så drypper det på degnen" ...

Assens by og CampOne Assens Strand ligger rigtig godt i forhold til hinanden. Man kan gå i byen og slå sig lidt løs, og man kan gå sikkert hjem igen ...
Assens - Oktober 2020

  Assens-Jordbassinerne
AssensI den indre del af Assens, omkring kirken, var det tydeligt at der var gjort en dyd ad af at bevare den gamle bykerne, så intakt som muligt, og det er man sluppet rigitg godt fra, i Assens.

Kai måtte klare indkøbet hos den rigtig gode slagter, mens Asta og jeg gik på opddagelse og det var godt nok huggeligt, og så lige på en dag hvor vejret i den grad var i vores favør!

Jeg beklager at det lige netop den dag, vi rigtig turistede, også var den dag hvor skraldebilen skulle forbi, for de grimme skraldespande var ikke et gode, for mine billeder :)

 Helnæs FyrSEVÆRDIGHEDER PÅ HELNÆS

Assens Miniby nåede vi desværre ikke i denne omgang, men derfor skal I jo ikke snydes for information om byen, som evt. kan lokke jer til. Vi må se byen næste gang vi besøger Assens og CampOne Assens Strand, for der vil vi gerne tilbage til en anden god gang. LINK TIL INFORMATION


 Assens Miniby

 Korsgade-11-Assens

Det overraskede os hvor hyggelig at Assens var. Det var ikke noget vi havde undersøgt på forhånd, men det blev en yderst behagelig overraskelse. Byen mindede os om Kerteminde, som vi har besøgt nogle gange, men der var mere liv på havnen, blandt andet på grund af den Baagø Færgen.

Bymidten havde et rigt handelsliv og der var en masse at se på. Det var rigtig godt.

Vi nåede ikke alle de ting, som vi gennem Campingliv på facebook's gode råd, havde set frem til, for vejret var ikke venligt stemt i lang tid af gangen og nogle dage var det rigtig skidt, regnfuldt og blæsende, men så hyggede vi os i campingvognen, men vi havde bestemt håbet på at vi kunne have være mere udendørs - Ja, det er jo et langt stykke hen af vejen et spørgsmål om påklædning, men når det regner kraftigt og blæser ganske kraftigt, så er lysten til at sætte sig på en campingstol udenfor vognen, måske ikke så voldsom, og det ER sjovere at turiste når det, i det mindste, er tørvejr.