Lüneburger Heide
Lüneburg Heide
Vi tog på efterårstur til Lüneburger Heide sammen med et par gode venner, Gitte & Jørgen, som kort tid forinden havde fundet deres drømme vogn, og dermed var vi begge hold afsted med Sprite campingvogne på trækkrogene.


Set i bakspejlet ville det have været smart at have fundet frem til en campingplads tættere på Soltau, men nu havde vi valgt at bo på Camping Lüneburger Heide, som også var en dejlig plads, og vejret som kun var på vores side i begyndelsen af ferien, er plads og område jo ikke ansvarlige for.
SOLTAU - EN DEJLIG BY SYD FOR HAMBURG
Soltau
Soltau
Soltau
Soltau
Da vi besøgte Soltau på en af vores strøgture, blev vi ikke rendt over ende af en stor turistmængde.

Det var efterår og ikke sommervejr og det var i en tid hvor Corona stadig stillede dagsordenen, men vi hyggede os alligevel sammen med vores venner Jørgen & Gitte :)

Vejret gjorde at det var nødvendigt for Asta at hun havde sin uldtrøje på, men det var heller ikke noget problem. Hun er efterhånden en ældre dame som bliver 13 år i 2022, og vi passer rigtig godt på hende.
Ret mange campister kender nok kun Soltau som et skilt på Autobahn A7, det gjorde vi ihvertfald, lige ind til vores tur i efterårsferien 2021.

Vi blev glædeligt overraskede og kommer gerne igen. En spændende by med et godt butiksliv.

Rieker i Soltau
Kai fik købt nye Rieker sko.

Vi har i flere år købt netop Rieker sko i Tyskland
, på grund af et større udvalg og gunstige priser. Jeg forsøgte også at finde nye Rieker sko, men jeg havde ikke heldet med mig, da jeg ledte efter nye sko uden hælekap og det var ikke årstiden for den slags, men det er en slags Rieker sko, som er rigtig behagelige som "hoppe i" sko, også når man er på camping.
Soltau

SÜDSEE CARAVAN CENTER
Südsee Caravan
Südsee Caravan Center var spændende at besøge, ikke mindst på når det kom til udstyr, og det var svært ikke at blive fristet. Vi gik da heller ikke tomhændede derfra :)
Südsee Caravan
Südsee Caravan Südsee CaravanDesværre kunne man ikke købe et låg separat. Vi har allerede et par campingaz grill'er og ville derfor ikke købe en ny grill, bare pga låget, som vi rigtig gerne ville have, så vi må finde på en god løsning.
Südsee Caravan
Det var nogle meget smukke Tabbert vogne de havde i deres udstilling ...
Südsee Caravan
og jeg tror ikke at jeg har set en større samling Knaus vogne samlet, end hos Südsee Caravan.
Südsee Caravan

HEIDE OUTLET CENTER
Det var vores første besøg i Heide Outlet Center og det første besøg i et "outlet-område" i det hele taget. Vi er vidende om at der også findes et Outlet center ved Neumünster, men det har vi så til gode til en anden gang. Outlet Centret i Heide, kommer vi gerne tilbage til.
Heide Outlet Center
Der var mange butikker at ose rundt i og vi var da også rundt i flere af dem, selv om det var med det irriterende mundbind på grund af de Corona restriktioner, som der var i Tyskland, men det gik jo. Vores nye Tefal termokrus er vi ihvertfald rigtig godt tilfredse med og de kan holde vores kaffe var i RIGTIG lang tid.

 
TEFAL
Heide Outlet Center
Heide Outlet Center
Det lykkedes Kai at finde en god jakke fra Wellenstyen og han blev endda overtalt til at den skulle være rød, så der kom lidt "pang" på. Jeg stak lige næsen indenfor i Crocs butikken og blev overrasket over udvalget. Det var IKKE de sædvanlige "100 Kroners plastiksko" og jeg blev overrasket over hvor avancerede de kunne være.
WELLENSTYEN
Heide Outlet Center 2021
Heide Outlet Center
I Tyskland går man meget op i at fejre årstiderne og i efterårsferien var dette ikke anderledes, så både i Heide Outlet Center og Soltau så vi mange udsmykninger som viste at det var efterår. Det var rigtig hyggeligt.

Vi har tidligere oplevet de tyske påske dekorationer og vi regner bestemt med at påskedagene 2022 skal afholdes i Tyskland, men de kunne bestemt også noget med "deres efterår".
Heide Outlet Center

WELTVOGELPARK I WALSRODE
Weltvogelpark Walsrode
... FYLDT MED FUGLE MAN IKKE SER TIL HVERDAG ...
Weltvogelpark Walsrode

  Ikke alle er lige så interesseret i fugle, og dyr i det hele taget, som jeg er - følg evt linket herover for at se flere af mine billeder og billeder fra fugleparken i Walrode.