ferie-for-alle-2016
Billeder og tekst: Mona Damholdt - Campingliv.dk

 Ferie-For-Alle-2016

Noget af det første der mødte os i Herning var denne smukke Isabella VW, som havde taget turen op fra Isabella's hollandske afdeling for at pryde udstillingen for netop Isabella og det gjorde den gamle dame til UG.

Vi kunne godt have taget den smukke gamle VW med os hjem på stedet og Tommy Boisen var da også tydeligt stolt af hende :)
Ferie-For-Alle-2016-Isabella        Tommy Boisen foran flagskibet
Ferie-For-Alle-2016-Isabella

Selv om det var svært at løsrive sig, så måtte vi videre i jagten på billeder og andet godt på messen
....
Det næste der mødte os var de smukke Sprite Campingvogne, og så var jeg for alvor i problemer med at komme videre, for jeg (Mona) er altså ret vild med de Sprite..
 Ferie-For-Alle-2016-Sprite
Ferie-For-Alle-2016
Der er næsten lige så mange måde at campere på, som der er campister og det er jo indvididuelt hvad man har behov for.

Er pengene lidt små, ller vil man bare ikke ofre en "mindre formue" på sit campingliv, så er det med Opus vognene mulighed for at komme på tur for rimeligt små penge... Det er jo ens egen oplevelse, der er indikator for behov og udgifter...
Ferie-For-Alle-2016-Opus-Caravans
Dethleffs - dristighed eller design"overkill"?
Ferie-For-Alle-2016-Dethleffs
Dethleffs går tydeligvis nye veje i deres design af campingvogne... den stribede vogn herunder, giver mig dog associationer med en Kähler vase eller et bolsje :)
Ferie-For-Alle-2016-Dethleffs
Ferie-For-Alle-2016-Dethleffs
Dog bliver jeg selv mere og mere interesseret i Dethleffs vognene og kan måske godt, ud i fremtiden, se os selv køre rundt med en Dethleffs på trækkrogen, dog af den mere dæmpede slags....
Ferie-For-Alle-2016-Hobby-Caravans
Ferie-For-Alle-2016-Hobby-On-Tour-390Vi indrømmer blankt at vi ikke kender så meget til Hobby Campingvogne, men den lille Hobby on Tour 390, overraskede os meget.

Da vi tidligere har måtte sande at den lille Adria Action 361 LH, blev for lille til os og med for lav lasteevne, skulle vi måske nok have kigget nærmere på den lille rejsevogn fra Hobby.
Weinsberg & Knaus
To mærker fra samme klub.... Campingvogne som vi også rigtig godt kan lide. Knaus med de geniale løsninger og weinsberg med sit smukke udseeende...
Ferie-For-Alle-2016-Weinsberg-Caravans
Knaus-Klub-DanmarkWeinsberg & Knaus er repræsenteret i samme klub - Knaus Klub Danmark.

Og da jeg mødte nogle repræsentanter for klubben, kasserer og formand med ægtefæller, måtte de lige foreviges bl.a. til klubbens hjemmeside, som jeg jo selv redigerer som klubbens webmaster :)
Ferie-For-Alle-2016-Knaus-Scandinavian-Selection
Ferie-For-Alle-2016-Knaus-Sport
Knaus & aktivt campingliv

Indrettet til det aktive liv med kajak på de vilde floder og alt muligt andet udendørs aktivt liv, så tror jeg at Knaus mere end nogensinde har fat i den lange ende.

Det bliver mere og mere in at deltage i sports- events såsom surfing, kajaking og mountain bike løb, og med sådan en Knaus Sport er man virkeligt godt på vej med mulighed for opbevaring af udstyr undervejs.
Ferie-For-Alle-2016-Campingudstyr

Udstyr for alle pengene

Et af formålene med en campingmesse er at se nye ting og sager og ikke mindst at lade sig friste.... og når det gjaldt udstyr og andet godt, så var der nok at gå i krig med som campist.


Jeg kan da heller ikke påstå at jeg ikke selv blev fristet, så jeg kom hjem med en hvile skammel til vores Crespo Ergo De Luxe stole...Jeg kan da heller ikke påstå at jeg ikke selv blev fristet, så jeg kom hjem med en hvile skammel til vores Crespo Ergo De Luxe stole...
Ferie-For-Alle-2016-campingudstyr
Ferie-For-Alle-2016
Asta ville nok gerne have haft at vi en elefant med hjem til hende... men farmand kunne ikke nå den, Asta! :)

Asta er fanatisk omkring hendes tøjdyr og denne søde elefant, ville have gjort lykke!
Også de små T@b's er med på noderne....her må jeg sige at de i mine øjne er "ramt lige på kornet"...

Smarte, smukke og meget veldesignede små landevejsfræsere


Ferie-For-Alle-2016-Tabbert_Tab
Det er nok nemmere at komme rundt i svingene med den lille T@b end den enorme Adria der også var udstillet.

Den skabte ganske naturligt en meget stor interesse for sig selv, ved sin blotte tilstedeværelse
Ferie-For-Alle-2016_adria
Kabe var også repræsenteret med en af de helt store vogne i Herning...

Jeg fik ikke set den enorme Imperial, men denne her smukke Kabe, ville også kunne fungere som en fastliggervogn for os - altså hvos vi lige vandt i lotto :)
Ferie-For-Alle-2016-Kabe
lmc - vivo, style, musica og alle de andre
Ferie-For-Alle-2016-LMC-Caravans
Ferie-For-Alle-2016-LMC-Caravans
LMC var ikke repræsenteret med alle forhandlere på dette års Ferie For Alle, men der var dog et bredt sortiment af vogne at kigge på.


LMC Vivo
har fået vind i sejlene, men det piner mig at der skulle et nyt fornavn til for at denne vogn fik sin ankerkendelse.
....når man leger med kamera og udstyr

Man møder altid folk man kender på en messe, og de to her behøver vist ikke megen introduktion....

Jeg skulle lige forsøge med med en mono-pod og et af mine kameraer og så måtte Peer Neslein stå for skud....

Ferie-For-Alle-2016-Campingferie.dk
Mads & Peer var i Herning, bla. for at fortælle om deres oplevelser som campister i en Dethleffs Beduin 560 RET i "JAGTEN PÅ NORDLYSET" og udover det man kan læse på Campingferie.dk, havde de to eventyrer nok en ekstra historie eller to at fortælle...
Kampa forteltene
Ferie-For-Alle-2016-Kampa
Der var virkeligt "run" på standen med Kampa fortelte... Desværre betød det at jeg ikke fik yderligere oplysninger omkring Astro Foil, som havde stand sammen med Kampa.

Det var et af de mål jeg havde med at tage til Ferie For Alle 2016 - et mål som så ikke blev opnået..

Det var helt umuligt at finde et ledig sælger...og min tålmodighed strakte sig ikke til at ligge på nakken i kø for at vente.
Ferie-For-Alle-2016-Astro-Foil
Stilhed før stormen.... de sidste ting blev lige rettet til og aftalt, inden det gik løs fredag formiddag og publikum blev lukket indenfor...
Ferie-For-Alle-2016-Peggy-Pegs
Selv om vi kun brugte en dag i Herning, så fik vi rigeligt med indtryk med hjem. Indtryk som for nogles vedkommende skal udmøntes i praksis i og omkring vores campingvogn og campingliv. Vi fik snakket med Camping Sobec fra Slovenien, en plads vi gerne vil besøge til sommer og vi fik snakket med mange andre, både folk vi kende i forvejen og folk vi ikke havde snakket med før... Vi ses i 2017!